Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik
2017-05-10

Vad kostar en bouppteckning?

Hos Familjens jurist har vi valt att inte ha fasta priser på bouppteckningar, eftersom tidsåtgången kan skilja sig ganska mycket från fall till fall. Det beror bland annat på om det finns många dokument att ta hänsyn till, om det är många personer som berörs eller om en bodelning behöver göras i samband med bouppteckningen. Men du behöver inte vara orolig för att det ska kosta mer än du tänkt dig. Redan vid ett förberedande möte får du ett kostnadsförslag. Hos Familjens jurist betalar du ingenting innan du bestämt dig för att anlita oss. 

Eftersom vi är branschledande inom familjejuridik och gör flest bouppteckningar i Sverige anser vi att vi har ett ansvar att anstränga oss mer än våra konkurrenter. Det gör vi genom att alla våra boutredare har en gedigen juridisk kompetens. Alla får kontinuerlig vidareutbildning, och vi har regelbundna kunskapsutbyten och lär av varandra på ett sätt som ingen annan juristbyrå kan. Vi har också valt att inte ha inga provisionsbaserade löner, som en del andra juristbyråer och advokatbyråer har och all vår personal omfattas dessutom av kollektivavtal. Vi tror att det gör att våra anställda får mer arbetsro, trygghet och motivation att göra sitt absolut bästa för varje kund.

Vi tror att allt detta gör att våra anställda känner sig trygga, kan koncentrera sig på sin yrkesroll och erbjuda våra kunder förstklassig juridisk hjälp. Det gör också att du tryggt kan vända dig till oss för att få en bouppteckning av yppersta kvalité upprättad. 

« Tillbaka