Hoppa till innehållet

Familjens Jurist inleder samarbete med Erik Olsson Fastighetsförmedling!

När en älskad människa dör är de praktiska frågorna ofta det sista man vill tänka på, och vi ser att allt fler efterfrågar hjälp i samband med bostadsförsäljningar i dödsboet. Därför är vi mycket glada att kunna meddela att vi inleder ett samarbete med Erik Olsson Fastighetsförmedling, som har ca 200 medarbetare och förmedlar ca. 6 000 bostäder per år med hög rekommendationsgrad.  

– Detta är en viktig och självklar del i vårt arbete med att vägleda och förenkla för kunder genom hela processen, från bouppteckning till arvskifte, säger Victoria Thore, vd för Familjens Jurist.

Samarbetet mellan Familjens Jurist och Erik Olsson innebär bland annat att kunder får kostnadsfri värdering av bostaden i samband med en försäljning.

-Vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling är glada över samarbetet med Familjens Jurist. Utöver att vi får förtroendet att hjälpa Familjens Jurists kunder att göra trygga och bra bostadsaffärer gör samarbetet även att vi själva kan erbjuda våra kunder högkvalitativ och lättillgänglig juridik som gör bostadsaffären säkrare för alla våra kunder säger Johan Nordenfelt, informationschef på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden