Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Äganderättsförklaring

    I en äganderättsförklaring kan två parter bekräfta att de äger en viss egendom tillsammans. Det kan vara en samägd bil där endast en av personerna är registrerad ägare eller annan värdefull egendom där endast en person står som officiell ägare eller där ägandeförhållandena utåt sätt kan anses oklara.

    Äganderättsförklaringen blir en handling som kan användas i bevissyfte för att visa att man kommit överens om en viss ägandefördelning.

    Vi kan hjälpa till

    Familjens Jurist kan besvara dina frågor om äganderättsförklaring och hjälpa till med upprättande.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Underskrift på papper
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden