Hoppa till innehållet

Äganderättsförklaring

Familjens Jurist kan besvara dina frågor om äganderättsförklaring och hjälpa till med upprättande.

Boka tid med jurist

  • Personlig rådgivning

  • Expertkunskap

  • Löpande timpris

Vad kostar hjälp med jurist?

En äganderättsförklaring kan variera beroende på situation, vilket gör att vi inte kan erbjuda ett fast pris. Vi debiterar därför löpande timtaxa (2 250 kr*) och vid ditt första möte med juristen får du en tydligare prisbild som gäller just i ditt fall. Du väljer sen själv om du vill gå vidare eller inte.

* Priserna gäller på kontor som ägs av Familjens Jurist i Sverige AB. Variationer kan förekomma på våra franchisekontor.

Vad är en äganderättsförklaring?

I en äganderättsförklaring kan två parter bekräfta att de äger en viss egendom tillsammans. Det kan vara en samägd bil där endast en av personerna är registrerad ägare eller annan värdefull egendom där endast en person står som officiell ägare eller där ägandeförhållandena utåt sätt kan anses oklara.

Äganderättsförklaringen blir en handling som kan användas i bevissyfte för att visa att man kommit överens om en viss ägandefördelning.

Relaterade tjänster

Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden