Hoppa till innehållet

Livsbesiktning®

Med hjälp av vår kostnadsfria Livsbesiktning® får du en bättre överblick över din familjejuridiska situation. Du kan enkelt göra den själv digitalt för att se hur juridiken kan förebygga problem för dig och människorna i ditt liv om det oväntade sker.

Digital Livsbesiktning®

  • Enkelt

  • Tryggt

  • Kostnadsfritt

Livets milstolpar

Livets stora milstolpar får ofta juridiska konsekvenser. Vissa små, andra betydligt större - till exempel att gifta sig, bli sambo eller skaffa barn. 

Med vår digitala Livsbesiktning®  får du en bättre överblick över de juridiska konsekvenser som just din livssituation kan leda till. Familjejuridiken finns för att skydda och respektera dig själv och dina närmaste. En Livsbesiktning hjälper dig att bättre förstå hur du måste använda den.

Frågor och svar

Vad är juridik och hur kan den göra skillnad?

Om man slår upp ordet juridik beskrivs det i böcker lite torrt som läran om rättsreglernas tolkning och tillämpning.

För oss som arbetar vid Familjens Jurist är juridiken inte bara lagar och paragrafer utan ett av verktygen för att kunna hjälpa våra kunder genom livets olika faser. Det verktyget måste kompletteras med lyhördhet och erfarenhet för att komma till sin rätt. Juridiken har många olika inriktningar: finansrätt, straffrätt, arbetsrätt, familjerätt, miljörätt, folkrätt och medicinsk rätt är några exempel. Vi brinner för den juridiken som gör skillnad i människors vardag; familjejuridik, humanjuridik, privatjuridik är några av samlingsnamnen som inrymmer alla viktiga livshändelser.

Relaterade tjänster

Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden