Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Skatterätt

    Skatt vid försäljning av bostad

    Frågor om skatt kommer ofta upp i samband med separation och skilsmässa. Ofta handlar det då om skatt på eventuell vinst vid försäljning av bostad som ska beräknas.

    Arvs- och gåvoskatt

    Reglerna om arvs- och gåvoskatt avskaffades den 1 januari 2005. Arv och gåvor som någon fått innan dess var generellt skattepliktiga.

    Fråga Familjens Jurist om skatterätt

    Vi på Familjens Jurist kan hjälpa dig med dina frågor om skatterätt. Boka en tid med någon av våra kunniga jurister redan idag!

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Kvinna som skriver på dator
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden