Hoppa till innehållet

Logga in

Fyll i ditt personnummer och logga sedan in med hjälp av Mobilt BankID. Det är kostnadsfritt att skapa ett konto. Genom att logga in får du åtkomst till Mina sidor. Här kan du skapa dokument, se pågående ärenden och använda juristförsäkring eller juridisk rådgivning i hemförsäkring via Folksam.

Varför behöver jag logga in med Mobilt BankID?

För att vi ska kunna erbjuda en trygg och säker tjänst som skyddar dina uppgifter, är det viktigt att vi kan identifiera dig. Mobilt BankID är en e-legitimation som du använder till att styrka din identitet. Du förbinder dig inte till något köp genom att logga in med Mobilt BankID.

Använd Juristförsäkring eller juridisk rådgivning via hemförsäkringen

Om du har Juristförsäkring eller juridisk rådgivning i hemförsäkringen via Folksam och vill ta del av försäkringen så behöver du logga in på Mina Sidor och klicka på knappen "Använd försäkring".

Teknisk support och frågor om digitala tjänster

Om du har frågor om våra digitala tjänster kontakta gärna vår support via support@familjensjurist.se. Supporten är öppen helgfria vardagar kl. 08-17.

Hur behandlar vi dina personuppgifter?

Familjens Jurist behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla de avtal du vill ingå. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden