Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Framtidsfullmakt

    Ta hand om dig själv – innan någon annan gör det.

    En Framtidsfullmakt är ett nytt, personligt alternativ till god man och förvaltare. Genom detta juridiska dokument kan du själv välja vem eller vilka som ansvarar för dina personliga och ekonomiska intressen om du blir sjuk eller av annan anledning inte längre kan fatta egna beslut. En fullmakt för din framtid gäller däremot inte vid beslut som rör medicinsk vård eller tandvård.

    Vi firar 20 år med 20% rabatt 

    Vi firar 20 år med 20 % rabatt på våra populäraste digitala dokument: testamente, gåvobrev och framtidsfullmakt. Använd koden Present20 för att ta del av rabatten. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2022.

    Varför upprätta en framtidsfullmakt?

    1. En trygg framtid

    När åldern tagit ut sin rätt eller om en olycka inträffar, kan det vara för sent. Med befogenhet över din framtid undviker du risken att styras av en slumpmässigt utvald god man och du kan istället själv välja någon som du litar på, exempelvis en nära vän eller anhörig.

    2. Underlättar för familjen

    Innan en god man eller förvaltare har utsetts står ofta anhöriga utan rättsliga möjligheter att hjälpa den som inte längre kan fatta egna beslut. Därför kan framtidsfullmakten innebära en trygghet. Då vet dina anhöriga vem eller vilka som har ansvar för dina personliga och ekonomiska intressen.

    3. En extra trygghet

    En vanlig fullmakt riskerar att förlora sin giltighet om fullmaktsgivaren har tappat sin förmåga att fatta självständiga beslut, något som exempelvis kan inträffa vid demens. Därför är det klokt att gardera sig med en framtidsfullmakt, som också börjar gälla vid tidpunkten som den skrivs.

    Skriv framtidsfullmakt enkelt själv!

    Juridik behöver inte vara krångligt. Med vår digitala tjänst kan du enkelt skriva framtidsfullmakt själv.

    • Billigare. Dokumentet är redan utformat av jurist, vilket gör det mer kostnadseffektivt för dig.
    • Snabbare. Du kan skriva dokumentet när som helst, när det passar dig.
    • Smidigare. Dokumentet är självinstruerande och du kan fylla i det på egen hand.

    Du betalar inte förrän i slutet av processen, vilket gör att du kan testa vår tjänst kostnadsfritt innan du bestämmer dig.

    Har du lite mer komplicerade önskemål kan det vara bra att prata med en jurist.

    Se våra priser.

     

    Framtidsfullmakt Par på promenad i vackert landskap

    Just nu 20% rabatt

    Se vår film om

    Framtidsfullmakt

    Familjens Jurists podd

    Vad händer om du inte längre kan fatta egna beslut? Vad bör du tänka på juridiskt kring din framtid? Lyssna på vår mikropodd där vi går igenom framtidsfullmakten och hur du bör skriva den.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden