Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Vårt erbjudande

    Familjens Jurists historia sträcker sig tillbaka till början av 1950-talet. Sedan dess har vi funnits där för att hjälpa människor när juridiken påverkar deras liv. Som Sveriges största juristbyrå är det inte bara vårt ansvar att bevaka hur familjejuridikens lagar och regler ändras, vi anpassar också hur vi pratar om, levererar och tillgängliggör juridiken i takt med att samhället förändras.

    Som Sveriges största och mest erfarna juristbyrå kan vi med trygghet säga att vi kan erbjuda juridiska dokument med hög kvalitet oavsett hur du väljer att anlita oss. För att kunna möta dig som kund där du är och efter dina behov har vi tre olika leveranssätt; träffa oss i ett personligt möte på något av våra besökskontor, rådgivning på telefon eller onlinemöte eller möjligheten att själv skapa dokument i vår onlinetjänst.

    Skapa juridiska dokument online

    I vår onlinetjänst kan du själv skapa juridiska dokument med hög juridisk kvalitet. I vårt verktyg besvarar du frågor och guidas till hur du på bästa sätt kan skapa juridiska dokument efter din situation. Tjänsten är byggd på lång erfarenhet av familjejuridik hos våra mest seniora jurister. Juridikens lagar och regler kan vara snåriga och det är tyvärr lätt att ett juridiskt dokument, även om det ser rätt ut, inte uppfyller kraven för att det ska bli som du verkligen vill och har tänkt dig. I tjänsten ser vi därför till att ställa liknande frågor som du hade fått i ett möte med en jurist. Vi har även valt att lägga stor vikt på att förklara olika begrepp och att upplysa dig som kund när dina svar och din situation gör att juridiken blir svårare och du behöver prata med någon av våra jurister. Allt för att säkerställa att de dokument du skapar verkligen blir juridiskt korrekta och fungerar så som du tänkt.

    Få hjälp av en jurist

    Behöver du få hjälp med dina juridiska frågor kan du träffa oss på något av våra egna kontor, besökskontor eller få hjälp på telefon. Vi erbjuder fasta priser* på våra vanligaste tjänster. Det gör att du redan innan du anlitar oss vet vad din juridik kommer att kosta som mest.

    Oavsett om du träffar oss på ett kontor eller får hjälp över telefon kommer våra juridiska experter, från första kontakt till levererad lösning, med engagemang och stor kunskap, att hjälpa dig att känna dig trygg utifrån just din situation.

     

    *Fasta priser gäller på de kontor som ägs av Familjens Jurist i Sverige AB. Vi rekommenderar de kontor som tillhör vår franchiseverksamhet att hålla samma priser.

    Mamma pappa och dotter
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden