Hoppa till innehållet

Vårt erbjudande

I mer än 20 år har vi haft ett mål - att göra juridiken enklare och mer tillgänglig. Idag kombinerar vi den personliga rådgivningen med interaktiva digitala tjänster och ekosystem inom familjerätt, fastighetsrätt och företagsjuridik till småföretagare. Som Sveriges största juridiska spelare hjälper vi människor varje dag på olika platser, med olika frågor – alltid med samma mål.

Familjens Jurists kärnverksamhet

Som Sveriges största och mest erfarna familjerättsbyrå kan vi med trygghet säga att vi kan erbjuda juridisk rådgivning och dokument med hög kvalitet oavsett hur du väljer att anlita oss. För att kunna möta dig som kund efter dina behov kan du välja att träffa oss i ett personligt möte på något av våra besökskontor, rådgivning på telefon eller onlinemöte eller möjligheten att själv skapa dokument i vår onlinetjänst.

Oavsett hur du väljer att träffa oss kommer våra juridiska experter att med engagemang och stor kunskap hjälpa dig att känna dig trygg med ditt bästa i fokus.

Företagarens Jurist

Vi tycker att juridik för företagare ska vara enkel och tillgänglig. Företagarens Jurist erbjuder smidig och kostnadseffektiv hjälp för dig och ditt företag. Förutom personlig rådgivning från erfarna affärsjurister kan vi hjälpa till med avtalsskrivning och skattefrågor.

Till Företagarens Jurist

Fastighetsenheten

Våra fastighetsjurister hjälper dig med en rad frågor som rör ditt boende. Allt från att äga, sälja eller sälja bostad till renovering och dolda fel. Förutom personlig rådgivning kan vi hjälpa dig att lösa tvister eller att skriva de juridiska dokument som du kan behöva.

Till Fastighetsenheten

Utlandsenheten

Vi studerar, arbetar, bosätter oss eller bildar familj över nationsgränserna. Det är inte ovanligt att man är medborgare i ett land, bosatt i ett annat och har tillgångar i ett tredje. Funderar du på att flytta utomlands eller redan gör det så kan vår Utlandsenhet hjälpa till med juridiska frågor. Vi har också en stor mängd samarbetspartners över hela världen.

Till Utlandsenheten

Bouppteckna.se

Bouppteckna.se är den första digitala lösningen på marknaden för att skapa en komplett bouppteckning. Den vänder sig primärt till personer som vill upprätta bouppteckning på egen hand, men som önskar en enklare och mer pedagogisk lösning än de alternativ som erbjuds idag. Med steg för steg-vägledning och ett förenklat språk, hjälper tjänsten till att förhindra vanliga misstag som leder till att många bouppteckningar underkänns av Skatteverket. Plattformen är utvecklad av Familjens Jurist med stöd från Sveriges innovationsmyndighet Vinnova.

Till Bouppteckna.se

Livspusslet.se

Med insikten att det blir allt viktigare att ta tag i större frågor löpande i livets alla skeden och att det inte är helt enkelt att veta vilken typ av hjälp man behöver, tog vi fram plattformen Livspusslet.se. Livspusslet.se knyter ihop en mängd företag som erbjuder experthjälp inom olika områden och samlar inspiration, kunskap och tjänster för livets alla utmaningar och möjligheter.

Till Livspusslet.se

Legalite

Vi på Familjens Jurist tror på att göra juridiken så enkel och tillgänglig som möjligt för alla. Kunskap om juridiska rättigheter och skyldigheter, och tillgång till avtal som behövs i vardagen tycker vi är en självklarhet. Som ett led i att förenkla och tillgängliggöra vardagsjuridiken startade vi plattformen Legalite. Här finns allt som kan behövas, från avtal och viktiga dokument till interaktiva guider som hjälper dig att få koll. Det bästa av allt är att tjänsterna på Legalite är helt kostnadsfria.

Till Legalite
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden