Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070
    Mamma pappa och dotter

    Vårt erbjudande

    Familjens Jurists historia sträcker sig tillbaka till början av 1950-talet. Sedan dess har vi funnits där för att hjälpa människor när juridiken påverkar deras liv. Som Sveriges största juristbyrå är det inte bara vårt ansvar att bevaka hur familjejuridikens lagar och regler ändras, vi anpassar också hur vi pratar om, levererar och tillgängliggör juridiken i takt med att samhället förändras.

    Som Sveriges största och mest erfarna juristbyrå kan vi med trygghet säga att vi kan erbjuda juridiska dokument med hög kvalitet oavsett hur du väljer att anlita oss. För att kunna möta dig som kund där du är och efter dina behov har vi tre olika leveranssätt; träffa oss i ett personligt möte på något av våra besökskontor, rådgivning på telefon eller Skype eller möjligheten att själv skapa dokument i vår onlinetjänst.

    Skapa juridiska dokument online

    I vår onlinetjänst kan du själv skapa juridiska dokument med hög juridisk kvalitet. I vårt verktyg besvarar du frågor och guidas till hur du på bästa sätt kan skapa juridiska dokument efter din situation. Tjänsten är byggd på lång erfarenhet av familjejuridik hos våra mest seniora jurister. Juridikens lagar och regler kan vara snåriga och det är tyvärr lätt att ett juridiskt dokument, även om det ser rätt ut, inte uppfyller kraven för att det ska bli som du verkligen vill och har tänkt dig. I tjänsten ser vi därför till att ställa liknande frågor som du hade fått i ett möte med en jurist. Vi har även valt att lägga stor vikt på att förklara olika begrepp och att upplysa dig som kund när dina svar och din situation gör att juridiken blir svårare och du behöver prata med någon av våra jurister. Allt för att säkerställa att de dokument du skapar verkligen blir juridiskt korrekta och fungerar så som du tänkt.

    Rådgivning på telefon eller Skype

    För att få hjälp med dina juridiska frågor behöver du inte träffa oss på något av våra kontor. Vissa av våra tjänster kan du få hjälp med på telefon eller Skype. För de utvalda tjänsterna erbjuder vi fasta priser. Du har även möjlighet att köpa familjejuridiska paket utifrån din livssituation.  

    Personligt möte

    På våra kontor träffar du juridiska experter som från första kontakt till levererad lösning, med engagemang och stor kunskap, hjälper dig att känna dig trygg utifrån just din situation och vad du vill göra.

     

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden