Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Kungälv

    Välkommen till Familjens Jurist i Kungälv

    I Kungälv finns våra jurister på två olika kontor. På Uddevallavägen 5 hittar du våra jurister i Fonus lokaler. Aningen längre söderut – på Västra Gatan 86 – hittar du fler jurister redo att hjälpa dig, oavsett vilka familjejuridiska ärenden du behöver hjälp med. Välkommen!

    Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

    Ni som precis blivit sambo har en hel del familjejuridiska frågor att se över. Med ett samboavtal kan våra jurister kan hjälpa er att förtydliga vad som gäller med er egendom om ni någon gång skulle separera. Undrar du varför det är bra att skriva ett testamente kan vi självklart svara på också. Om ni är gifta, eller funderar på att bli det, kan vi se till att upprätta ett äktenskapsförord enligt de krav som lagen kräver för att det ska anses giltigt. Om du förlorat någon nära är pappersarbete det sista du vill tänka på. På båda våra kontor hittar du experter som kan hjälpa dig med en bouppteckning och allt annat som gäller ett dödsbo. Välkommen att höra av dig med alla dina frågor och funderingar!

    Familjens Jurist i Kungälv, Uddevallavägen

    Besöksadress:

    Uddevallavägen 5

    Postadress:

    Storgatan 53, 411 38 Göteborg

    Telefon:

    031-85 98 98

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Kungälv, Västra Gatan

    Besöksadress:

    Västra Gatan 86, 442 10 Kungälv

    Telefon:

    0303-440 440

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden