Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Kungälv

    Familjens Jurist i Kungälv

    I Kungälv finns våra jurister på två olika kontor. Du är varmt välkommen att kontakta oss med frågor eller för att boka en tid för ett personligt möte.

    Vi hjälper dig med allt inom familjerätt

    Från de härligaste stunderna som att gifta sig, flytta ihop och skaffa barn, till arv och förlust av nära och kära – livets stora milstolpar har alltid juridiska konsekvenser. Men är du förberedd blir det inte lika dramatiskt. Med ett äktenskapsförord vet ni som är gifta vad som händer med allt ni äger om något skulle hända er. Om en av er har ett eget företag är både äktenskapsförord och testamente viktiga handlingar att upprätta. Har du förlorat någon ställer lagen krav på dig som anhörig. Kontakta våra jurister i Kungälv om du vill ha hjälp med praktiska saker som bouppteckning, dödsboförvaltning, framtidsfullmakt eller arvskifte. Var du än är i livet är du alltid välkommen att kontakta våra jurister i Kungälv med dina frågor och funderingar.

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig

    Nu när restriktionerna till följd av coronaviruset lättar öppnar vi upp, men vi gör det med ansvar. Vi kan träffa dig på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte, du väljer det sätt som passar dig bäst.

    Vi fortsätter även att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och stannar hemma vid symptom. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

    Familjens Jurist i Kungälv, Gamla Gärdesgatan

    Besöksadress:

    Gamla Gärdesgatan 10 B, 442 30 Kungälv

    Telefon:

    0303-440 440

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Kungälv, Uddevallavägen

    Besöksadress:

    Uddevallavägen 5, 442 30 Kungälv

    Telefon:

    0303-440 440

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden