Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjejuridik till fler när Familjens Jurist går ihop med Juristbyrån

    Familjens Jurist och Juristbyrån samlar nu alla sina tjänster under ett och samma varumärke – Familjens Jurist. I en tid där definitionen av en familj är bredare och mer flytande än det tidigare varit, ökar behovet av juridiska skydd i vardagen. I och med sammanslagningen har Familjens Jurist större resurser att utmana en konservativ bransch och göra familjejuridik tillgänglig för alla olika familjer.

    Den moderna familjen är svår att definiera. Särkullbarn, samkönade äktenskap och särbos är idag vanliga familjeformer och det är inte lätt att göra rätt när det kommer till juridiken. Enligt Konsumentverket är marknaden för juridiska tjänster en av de besvärligaste för konsumenterna, trots att behovet är större än tidigare. Familjens Jurist väljer nu att utmana branschen och göra familjejuridiken mer tillgänglig.

    - Det är självklart att ha en hemförsäkring men vi står alldeles för ofta utan vettiga juridiska skydd. Vi vill visa att familjejuridik är för alla. Sammanslagningen ger oss också möjlighet att erbjuda Juristbyråns Livsbesiktning® som vi vet hjälpt många att våga ta kontakt med en familjejurist i tid, säger Carl Georgsson, VD för Familjens Jurist.

    Dagens digitala samhälle ställer krav på att erbjuda tjänster i flera kanaler. Men att göra det är kostsamt. Sammanslagningen med Juristbyrån ger muskler och en ny webbplats med samtliga tjänster lanseras i dagarna. En nyhet för kunden, som kommer kunna sköta sina ärenden direkt på webben och få rådgivning via telefon utöver personliga möten med jurister. Tillgången till Juristbyråns tjänster, kontor och Swedbanks breda nätverk ger Familjens Jurist ytterligare kraft för att tillgängliggöra familjejuridiken och stärker positionen som marknadsledare.

    - Det är två starka och stabila organisationer som ska bli en. Jag tror att vi kan lära oss mycket av varandra för att fortsätta vara en trygg och kunnig marknadsledare. I och med sammanslagningen vågar vi också satsa ännu mer på utbildning internt. Att se till att våra medarbetare är välutbildade i det senaste är viktigt för att hålla hög kvalitet och attrahera de bästa talangerna. Vi hoppas att det ska bidra till både ökad kundnöjdhet och att vi fortsätter klättra som en attraktiv arbetsgivare, säger Carl Georgsson, VD för Familjens Jurist.

     

    För mer information kontakta Carl Georgsson, VD:

    E-post: carl.georgsson@familjensjurist.se

    Telefon: 070-328 83 37

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden