Hoppa till innehållet

Har du tagit del av vår kostnadsfria Livsbesiktning®?

Starta hösten med att fixa juridiken!

Vi är redan framme i augusti och sommarmånaderna har sprungit förbi med snabba steg. Som vanligt alldeles för fort, men vi hoppas att du haft tid att njuta mycket av både sol, ledighet och sköna dagar.

När du nu planerar inför hösten, passa på att även se över din privatjuridiska situation. Det kan vara svårt att veta vad som gäller juridiskt i livets alla situationer. Men du behöver inte stå för juridikkunskaperna, det gör vi! Kicka igång hösten med en nystart: boka vår kostnadsfria Livsbesiktning®.

Har du tagit del av vår kostnadsfria Livsbesiktning®?

Vi fick i år ta emot priset Årets Banktjänst 2015 för vår tjänst Livsbesiktning®. ”Alla besiktigar bilen. Nu är det dags för din ekonomi.” Så löd Privata Affärers motivering till att vår Livsbesiktning® fick priset.

Vi är förstås väldigt stolta över utmärkelsen Årets Banktjänst 2015. Inte för att det är viktigt för oss att vinna priser, utan för att vi ser det som ett bevis på att vår Livsbesiktning® är en riktigt bra tjänst som hjälper många människor med den viktiga vardagsjuridiken. För oavsett om du är gift, sambo, har barn, bonusbarn, bostadsrätt eller hus finns det lagar och regler som styr vart dina tillgångar tar vägen vid exempelvis dödsfall eller skilsmässa.

Vi på Familjens Jurist är experter inom familjejuridik och kan hjälpa dig att förstå vad som gäller och vad du kan göra för att påverka din egen och din familjs juridiska situation.

Lika självklart som det är att besiktiga bilen, lika självklart borde det alltså vara att regelbundet se över sin ekonomiska och privatjuridiska situation. Så prova Årets Banktjänst 2015 – vår Livsbesiktning® – om du inte redan har gjort det!

Boka din egen kostnadsfria Livsbesiktning®

Livsbesiktning® är en kostnadsfri analys (värde ca 950 kr) av din familjejuridiska situation. Livsbesiktningen ger dig svar på frågan vad som händer med dina tillgångar om du skulle separera från din partner eller om du skulle avlida. Boka tid direkt eller ring 0771-771-070.

 

Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden