Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Huddinge

   Familjens Jurist i Huddinge

   I Huddinge kan du besöka två olika kontor för att träffa våra kunniga jurister. Antingen tar du dig till Kommunalvägen i utkanten av Huddinge Centrum, eller så promenerar du över till andra sidan järnvägen och träffar oss på Patron Pehrs väg 6. Tveka inte att höra av dig med frågor eller funderingar!

   Vi hjälper er med all familjejuridik

   Vill ni känna er trygga inom äktenskapet och få det svart på vitt vilka ägodelar som tillhör vem kan vi självklart hjälpa till med ett äktenskapsförord. Har någon i familjen barn från tidigare förhållanden – det lagen kallar särkullbarn – är det lite mer komplicerat. Ett testamente är alltid viktigt att ha, men speciellt i de lite mer komplexa familjekonstellationerna. Vi hjälper vi er att reda ut vad som gäller och rekommenderar juridiska avtal som ger just er trygghet. Har ni andra juridiska behov kan vi även hjälpa er med arvsfrågor som rör bouppteckning, testamente och förvaring av testamenten. Välkommen in!

   Familjens Jurist i Huddinge, Kommunalvägen

   Besöksadress:

   Kommunalvägen 18, Huddinge

   Postadress:

   Box 223, 148 01 Tumba

   Telefon:

   072-570 30 30

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Huddinge, Patron Pehrs väg

   Besöksadress:

   Patron Pehrs väg 6 1 tr, 141 35 Huddinge

   Telefon:

   08-709 84 80

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden