Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Huddinge

    Familjens Jurist i Huddinge

    I Huddinge kan du besöka två olika kontor för att träffa våra kunniga jurister. Antingen tar du dig till Kommunalvägen i utkanten av Huddinge Centrum, eller så kan du träffa oss på Sjödalsvägen. Tveka inte att höra av dig med frågor eller funderingar!

    Vi hjälper er med all familjejuridik

    Vill ni känna er trygga inom äktenskapet och få det svart på vitt vilka ägodelar som tillhör vem kan vi självklart hjälpa till med ett äktenskapsförord. Har någon i familjen barn från tidigare förhållanden – det lagen kallar särkullbarn – är det lite mer komplicerat. Ett testamente är alltid viktigt att ha, men speciellt i de lite mer komplexa familjekonstellationerna. Vi hjälper vi er att reda ut vad som gäller och rekommenderar juridiska avtal som ger just er trygghet. Har ni andra juridiska behov kan vi även hjälpa er med arvsfrågor som rör bouppteckning, testamente och förvaring av testamenten. Välkommen in!

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Huddinge, Kommunalvägen

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse

    Telefon:

    08-709 84 80

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Huddinge, Sjödalsvägen

    Besöksadress:

    Sjödalsvägen 14, 141 47 Huddinge

    Telefon:

    08-709 84 80

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden