Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Huddinge

Familjens Jurist i Huddinge

I Huddinge kan du besöka två olika kontor för att träffa våra kunniga jurister. Antingen tar du dig till Gymnasievägen, eller så kan du träffa oss på Sjödalsvägen. Tveka inte att höra av dig med frågor eller funderingar!

Vi hjälper er med all familjejuridik

Vill ni känna er trygga inom äktenskapet och få det svart på vitt vilka ägodelar som tillhör vem kan vi självklart hjälpa till med ett äktenskapsförord. Har någon i familjen barn från tidigare förhållanden – det lagen kallar särkullbarn – är det lite mer komplicerat. Ett testamente är alltid viktigt att ha, men speciellt i de lite mer komplexa familjekonstellationerna. Vi hjälper vi er att reda ut vad som gäller och rekommenderar juridiska avtal som ger just er trygghet. Har ni andra juridiska behov kan vi även hjälpa er med arvsfrågor som rör bouppteckning, testamente och förvaring av testamenten. Välkommen in!

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv. Önskar du boka tid med någon av våra jurister gör du det här eller på telefonnummer 0771-77 10 70.

Kontakt med oss gällande pågående ärende

Om du har ett pågående ärende och behöver komma i kontakt med oss, vänligen kontakta din jurist eller kontoret enligt nedanstående uppgifter. Vi är tillgängliga på kontorets telefonnummer från 08.30 till 12.00, måndag till fredag.

Familjens Jurist i Huddinge, Gymnasievägen

Besöksadress:

Gymnasievägen 22, 141 38 Huddinge

Postadress:

Postbox 19018, 152 25 Södertälje

Telefon:

072-005 36 26

Till kontorssidan

Familjens Jurist i Huddinge, Sjödalsvägen

Besöksadress:

Sjödalsvägen 14, 141 47 Huddinge

Telefon:

08-709 84 80

Till kontorssidan
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden