Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Nynäshamn

    Våra kontor i Nynäshamn

    I Nynäshamn hittar du Familjens Jurist och våra jurister på två olika kontor. I närheten av Nynäshamn Station kan du träffa oss på Centralgata 6B eller Fredsgatan 10. Välkommen in om du vill upprätta juridiska dokument eller få svar på de frågor och funderingar du har kring familjejuridik.

    Familjejuridik för hela livet

    Var än i livets skeende du befinner dig kan du behöva hjälp med den familjerättsliga juridiken. Om du är på väg att flytta ihop med din partner, eller kanske redan är nybliven sambo så hjälper vi er att skriva ett samboavtal där ni kommer överens om vem som äger vad. En trygghet i nervös period i livet. Inför ett stundande bröllop är det också klokt att se över sin situation och skriva ett äktenskapsförord. Det blir en trygghet för både er i äktenskapet och familjen runt omkring er. För dina anhörigas skull är det också viktigt att skriva ett testamente. Även vuxna barn kan bråka när arv ska delas. Oavsett var i livet du är och vad du behöver hjälp med är välkommen till Familjens Jurist.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Nynäshamn, Centralgatan

    Besöksadress:

    Centralgatan 6B, 149 32 Nynäshamn

    Telefon:

    070-870 16 56

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Nynäshamn, Fredsgatan

    Besöksadress:

    Fredsgatan 10, 149 30 Nynäshamn

    Telefon:

    08-709 84 80

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden