Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Nynäshamn

Våra kontor i Nynäshamn

Välkommen in om du vill upprätta juridiska dokument eller få svar på de frågor och funderingar du har kring familjejuridik.

Familjejuridik för hela livet

Var än i livets skeende du befinner dig kan du behöva hjälp med den familjerättsliga juridiken. Om du är på väg att flytta ihop med din partner, eller kanske redan är nybliven sambo så hjälper vi er att skriva ett samboavtal där ni kommer överens om vem som äger vad. En trygghet i nervös period i livet. Inför ett stundande bröllop är det också klokt att se över sin situation och skriva ett äktenskapsförord. Det blir en trygghet för både er i äktenskapet och familjen runt omkring er. För dina anhörigas skull är det också viktigt att skriva ett testamente. Även vuxna barn kan bråka när arv ska delas. Oavsett var i livet du är och vad du behöver hjälp med är välkommen till Familjens Jurist.

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv.

Familjens Jurist i Nynäshamn, Centralgatan

Besöksadress:

Möte bokas enligt överenskommelse

Telefon:

08-709 84 80

Till kontorssidan

Familjens Jurist i Nynäshamn, Fredsgatan

Besöksadress:

Fredsgatan 10, 149 30 Nynäshamn

Telefon:

08-709 84 80

Till kontorssidan
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden