Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Bolagsdrift

    Som Sveriges största privatjuridiska byrå ska Familjens Jurist också vara den mest attraktiva arbetsgivaren för ambitiösa jurister. Därför har vi utformat ett karriärprogram som ger våra medarbetare förmånliga villkor och goda möjligheter att påverka sin utveckling vad gäller både lön, ansvar och nyckelroller. 

    Tydliga karriärvägar som specialist, chef och ledare

    Hos oss är ambitionen att du ska bli marknadens skickligaste familjerättsjurist. Det möjliggör vi genom mätbara mål och tydliga karriärsteg som omfattar biträdande jurist, jurist och senior jurist. Det gör det enkelt att veta var du befinner dig och vad du förväntas uppnå i den roll du har. Utöver juristtjänsterna finns möjlighet att nå olika specialistroller och ledarroller som exempelvis kontorschef, gruppchef och regionchef.  

    Lojalitetsprogram redan efter två år

    Alla våra jurister som varit anställda i två år kan ansöka till vårt lojalitetsprogram, som innebär en högre grundlön och särskild lönerevision med särskilt årligt lönepåslag i tre nivåer för de jurister som uppfyller våra krav på kundnöjdhet, kvalitet, resultat och delaktighet i företagets utveckling. De som uppfyller kraven i lojalitetsprogrammet har även en större årlig utbildningspott.  

    Fasta löner och konkurrenskraftig lönetrappa

    Inom bolagsdriften förekommer inga provisionsbaserade löner utan vi erbjuder fasta marknadsmässiga löner för alla anställda och villkor i nivå med de bästa av jämförbara arbetsgivare. Vi har självklart kollektivavtal som bland annat innebär att alla medarbetare omfattas av försäkringar och tjänstepension. Varje år görs lönerevision utifrån dina resultat inom våra nyckelområden.  

    Kompetenslöfte – årlig pott för utbildning

    Som jurist hos oss får du möjlighet att utvecklas under hela din karriär. Våra jurister erbjuds både intern och extern utbildning och har dessutom en årlig utbildningspott att använda till egen extern utbildning. Vi uppmuntrar anställda att praktisera hos våra utländska samarbetspartners, delta i företagets utveckling och representera Familjens Jurist vid olika aktiviteter. Med vår ambition att bidra till samhällsnytta värdesätter vi också initiativ och engagemang för ideellt juridiskt arbete.  

    Mentorskap och coachning

    På Familjens Jurist är det självklart att dela kunskap och erfarenhet eftersom det lyfter både hela företaget och varje jurist. Därför erbjuder vi mentorskap och coachning på olika nivåer och handledare eller faddrar för nyanställda.  

    Tydliga mål och förväntningar

    Lojalitetsprogrammet och de olika karriär- och lönestegen baseras på tydliga mål och förväntningar vad gäller fakturerad omsättning, kundnöjdhet, kvalitet och kompetens samt engagemang i att främja företagets utveckling. En årlig utvecklingsplan som du gör tillsammans med din chef ger stöd och förutsägbarhet i vad som krävs för att ta nästa steg i din utveckling och karriär hos Familjens Jurist.  

    Förmåner hos oss

    Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. För oss är det därför viktigt att vår personal får ta del av trygga förmåner som bland annat främjar välmående. Här ser du ett urval av vad vi kan erbjuda i form av förmåner:

    • Friskvårdsbidrag
    • Förskottssemester
    • Fri sjukvård (upptill högkostnadsskyddet)
    • Kollektivavtal
    • Kompetensutveckling
    • Personalrabatter
    • Subventionerad lunch
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden