Hoppa till innehållet

Franchisedrift

Under varumärket Familjens Jurist verkar ett antal fristående franchisetagare och deras anställda. Franchiseverksamheten inom Familjens Jurist sker genom ett helägt dotterbolag.

Bli franchisetagare

Att bli franchisetagare inom Familjens Jurist passar dig som vill bygga något eget, men som samtidigt vill ha tryggheten i att tillhöra något större. Som franchisetagare bygger du upp och utvecklar verksamheten i ditt eget distrikt.

Vem är du?

Du som blir franchisetagare förbinder dig att dela vår grundidé. Du förvaltar Familjens Jurists koncept och lever upp till de värden som varumärket står för. Du tycker det är roligt att möta människor och drivs av att både utveckla och utvecklas. För att bli franchisetagare måste du ha en jur.kand. utbildning eller motsvarande. Du bör även ha erfarenhet från att ha arbetat med familjerätt, fastighetsrätt, skatterätt (privat) och/eller bolagsrätt.

Detta får du som franchisetagare

Familjens Jurist är ett väl etablerat varumärke med en väl beprövad affärsidé. Som franchisetagare hos oss får du trygghet, support och stöd. Vi ger dig:

  1. reklam- och marknadsföringsmaterial
  2. gemensam IT- infrastruktur
  3. regelbundna möjligheter till kurser och vidareutbildningar
  4. konferenser
  5. faktureringsrutiner
  6. central upphandling av kontorsmaterial
  7. tillgång till ett stort och engagerat nätverk av jurister över hela landet

Vill du veta mer?

Kontakta oss via e-post
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden