Kontakta oss
    0771-771 070
    Man och kvinna på restaurang

    Välkommen att göra ditt liv tryggare med Familjens Jurist!

    Familjens Jurist och Nordea har ett nära samarbete där du som Nordeakund kan få hjälp med familjejuridiska frågor. Livet kan förändras på många sätt. Ibland efter lång betänketid, andra gånger snabbt och omskakande. Du kanske flyttar ihop, får barn, gifter dig, separerar eller har någon nära anhörig som avlider. Ofta har förändringarna stor juridisk betydelse för dig och din familj.

    Vi erbjuder dig som Nordeakund rabatter på våra redan låga fasta priser för juridisk hjälp på telefon eller i vår onlinetjänst. Gå in på de olika dokumentens sidor för att läsa mer, boka tid med en jurist eller börja skapa dokument med vår onlinetjänst!

    Är det så att du vill ringa för att boka en tid på ett av våra kontor? Hör då av dig till oss på telefonnummer 0770-339 332 så hjälper vi dig.

    Vill du att vi kontaktar dig? Klicka här för att fylla i dina uppgifter. 

    Hur går det till när jag anlitar Familjens Jurist?

    Fråga

    Hur bokar jag ett möte med Familjens Jurist?

    Svar

    Om du är osäker på vilket eller vilka juridiska avtal du behöver kan du kostnadsfritt boka en Livsbesiktning® på telefon med en av våra jurister. Du får då ett förslag på vilka avtal du behöver för att bli trygg utifrån din livssituation och just dina förutsättningar. Du får också ett kostnadsförslag från oss på förmånligt fast pris för att antingen upprätta dokumenten själv i vår onlinetjänst eller för att få hjälp av våra jurister över telefon eller Skype.

    Om du redan vet vilket eller vilka avtal du vill ha kan du själv på hemsidan boka ett telefonmöte på en tid som passar dig bäst för att anlita oss och få prata med en av våra jurister. Det är först när du bokat en tid med jurist och fått hjälp att göra dina avtal som du anlitar oss och får betala fast pris för ditt avtal. Som Nordeakund får du 500 kr rabatt på våra redan mycket förmånliga fasta priser på juridisk hjälp över telefon om du vill prata med en av våra jurister som sedan gör och kvalitetsgranskar avtalen. 

    Väljer du att göra dokumenten själv med vår onlinetjänst skapar du kostnadsfritt ett kundkonto och kan testa att svara på frågorna. Efter att du granskat och godkänt sammanfattningen av dina ifyllda uppgifter väljer du om du vill köpa dokumentet eller inte. Väljer du att köpa dokumentet använder du rabattkoden Nordea2018 vid betalning för att få 250 kr rabatt. Rabatten gäller på alla dokument i vår onlinetjänsten.

    Hur får jag avtalet/en?

    Fråga

    Hur levereras de juridiska dokumenten till mig?

    Svar

    Om du vill ha hjälp med rådgivning och avtal av en jurist kommer dina avtal att göras och kvalitetsgranskas av våra jurister som därefter skickar avtalen till dig med e-post. Du skiver själv ut avtalen och ordnar med undertecknande och eventuell bevittning. Ska ett avtal registreras hos myndighet, eller bevittnas, kommer juristen att informera om det och skicka tydliga instruktioner om hur det ska göras.

    Om du väljer att själv göra dina juridiska avtal med vår onlinetjänst behöver du skapa ett kundkonto i tjänsten där dina avtal kommer att finnas tillgängliga i 30 dagar efter att de skapats. Du får också ett e-postmeddelande med dina juridiska avtal och tydliga instruktioner om hur avtalen ska hanteras med bevittning, registrering etc. Det är mycket viktigt att noggrant läsa och följa instruktionerna för att säkerställa att avtalen blir giltiga.

    Vad kostar det?

    Fråga

    Vad kostar det att anlita Familjens Jurist för juridiska tjänster?

    Svar

    Till dig som kund hos Nordea erbjuder vi förmånliga priser på nedan juridiska dokument.

    Ange koden Nordea2018 för att få nedan rabatterade priser. Som Nordeakund får du 250 kr i rabatt på onlinedokument och 500 kr i rabatt för att få hjälp av jurist på telefon eller Skype.  

    Dokument

    Gör det själv   

    Hjälp av jurist

    Bodelning Lanseras 1 oktober 5 090 kr
    Framtidsfullmakt    245 kr 2 690 kr
    Gåvobrev 245 kr 1 890 kr
    Samboavtal 95 kr 1 090 kr
    Skuldebrev 95 kr 1 090 kr
    Testamente 545 kr 3 490 kr
    Äktenskapsförord 245 kr 1 890 kr
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden