Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Tumba

Här finns vi i Tumba

När du behöver träffa en jurist med expertis inom familjerätt i Tumba kan du träffa oss på två platser. Om du har frågor, funderingar eller vet vad du behöver är du alltid välkommen att höra av dig eller boka en tid.

Vi hjälper dig oavsett vad du behöver

Söker du mer trygghet utan att riktigt veta hur kan du alltid göra en kostnadsfri Livsbesiktning® hos oss. Då får du träffa en jurist som går igenom din livssituation och föreslår juridiska skydd som hjälper just dig att göra livet lite tryggare. Även i mer akuta ärenden, som med bouppteckning, förvaring av testamente eller arvskifte kan du få hjälp av oss. Eller om du precis flyttat ihop och blivit sambo. Ett samboavtal är ett enkelt sätt att slippa fundera över vad som gäller om det en dag skulle ta slut. Vilken situation du än befinner dig är du välkommen att höra av dig till oss.

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv. Önskar du boka tid med någon av våra jurister gör du det här eller på telefonnummer 0771-77 10 70.

Kontakt med oss gällande pågående ärende

Om du har ett pågående ärende och behöver komma i kontakt med oss, vänligen kontakta din jurist eller kontoret enligt nedanstående uppgifter. Vi är tillgängliga på kontorets telefonnummer från 08.30 till 12.00, måndag till fredag.

Familjens Jurist i Tumba Centrum

Besöksadress:

Möte bokas enligt överenskommelse.

Telefon:

08-709 84 80

Till kontorssidan

Familjens Jurist i Tumba, Grödingevägen

Besöksadress:

Grödingevägen 11, 147 30 Tumba

Telefon:

08-709 84 80

Till kontorssidan
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden