Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Tumba

    Här finns vi i Tumba

    När du behöver träffa en jurist med expertis inom familjerätt i Tumba kan du träffa oss på två platser. Det ena kontoret hittar du på Grödingevägen 11. Vårt andra kontor finns i Tumba Centrum. Om du har frågor, funderingar eller vet vad du behöver är du alltid välkommen att höra av dig eller boka en tid.

    Vi hjälper dig oavsett vad du behöver

    Söker du mer trygghet utan att riktigt veta hur kan du alltid göra en kostnadsfri Livsbesiktning® hos oss. Då får du träffa en jurist som går igenom din livssituation och föreslår juridiska skydd som hjälper just dig att göra livet lite tryggare. Även i mer akuta ärenden, som med bouppteckning, förvaring av testamente eller arvskifte kan du få hjälp av oss. Eller om du precis flyttat ihop och blivit sambo. Ett samboavtal är ett enkelt sätt att slippa fundera över vad som gäller om det en dag skulle ta slut. Vilken situation du än befinner dig är du välkommen att höra av dig till oss.

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Tumba Centrum

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse.

    Telefon:

    08-709 84 80

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Tumba, Grödingevägen

    Besöksadress:

    Grödingevägen 11, 147 30 Tumba

    Telefon:

    08-709 84 80

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden