Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Tumba

   Här finns vi i Tumba

   När du behöver träffa en jurist med expertis inom familjerätt i Tumba kan du träffa oss på två platser. Det ena kontoret hittar du på Grödingevägen 11. Vårt andra kontor finns i Tumba Centrum. Om du har frågor, funderingar eller vet vad du behöver är du alltid välkommen att höra av dig eller boka en tid.

   Vi hjälper dig oavsett vad du behöver

   Söker du mer trygghet utan att riktigt veta hur kan du alltid göra en kostnadsfri Livsbesiktning® hos oss. Då får du träffa en jurist som går igenom din livssituation och föreslår juridiska skydd som hjälper just dig att göra livet lite tryggare. Även i mer akuta ärenden, som med bouppteckning, förvaring av testamente eller arvskifte kan du få hjälp av oss. Eller om du precis flyttat ihop och blivit sambo. Ett samboavtal är ett enkelt sätt att slippa fundera över vad som gäller om det en dag skulle ta slut. Vilken situation du än befinner dig är du välkommen att höra av dig till oss.

   Familjens Jurist i Tumba Centrum

   Besöksadress:

   Gröndalsvägen 4, Tumba

   Postadress:

   Box 223, 148 01 Tumba

   Telefon:

   072-570 30 36

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Tumba, Grödingevägen

   Besöksadress:

   Grödingevägen 11, 147 30 Tumba

   Telefon:

   08-709 84 80

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden