Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Strängnäs

Familjens Jurist i Strängnäs

I Strängnäs kan du besöka två olika kontor när du behöver träffa våra jurister. På Hospitalsgatan 18 hittar du oss hos Fonus och på Järnvägsgatan 7 träffar du oss enligt överenskommelse. Välkommen in för att upprätta dokument eller få svar på dina frågor kring familjejuridik.

Allt inom familjejuridiken

För dig som inte vet vad juridiken kan göra för dig har vi tagit fram vår kostnadsfria tjänst Livsbesiktning®. Du får gå igenom din situation tillsammans med en jurist som utifrån dina behov hittar juridiska skydd som hjälper dig att göra livet lite mindre dramatiskt. Har du till exempel planer på att flytta utomlands bör du känna till hur lagarna i det aktuella landet ser ut. Det kan vi hjälpa dig med. Precis som om du har en förälder som inte längre kan ta hand om sina personliga och ekonomiska intressen. Tidigare tilldelades man då en förvaltare eller god man, men efter en lagändring under 2017 kan ni skriva en framtidsfullmakt mer så att ansvaret hamnar på någon du själv väljer. Välkommen in så berättar vi mer.

Vi möter dig på ett sätt som passar dig

Nu när restriktionerna till följd av coronaviruset lättar öppnar vi upp, men vi gör det med ansvar. Vi kan träffa dig på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte, du väljer det sätt som passar dig bäst.

Vi fortsätter även att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och stannar hemma vid symptom. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

Familjens Jurist i Strängnäs, Hospitalsgatan

Besöksadress:

Hospitalsgatan 18, 645 30 Strängnäs

Postadress:

Postbox 19018, 152 25 Södertälje

Telefon:

072-005 36 26

Till kontorssidan

Familjens Jurist i Strängnäs, Järnvägsgatan

Besöksadress:

Järnvägsgatan 7, 645 30 Strängnäs

Postadress:

Postbox 19018, 152 25 Södertälje

Telefon:

072-005 36 26

Till kontorssidan
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden