Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Strängnäs

    Familjens Jurist i Strängnäs

    I Strängnäs kan du besöka två olika kontor när du behöver träffa våra jurister. På Hospitalsgatan 18 hittar du oss hos Fonus och på Järnvägsgatan 7 träffar du oss enligt överenskommelse. Välkommen in för att upprätta dokument eller få svar på dina frågor kring familjejuridik.

    Allt inom familjejuridiken

    För dig som inte vet vad juridiken kan göra för dig har vi tagit fram vår kostnadsfria tjänst Livsbesiktning®. Du får gå igenom din situation tillsammans med en jurist som utifrån dina behov hittar juridiska skydd som hjälper dig att göra livet lite mindre dramatiskt. Har du till exempel planer på att flytta utomlands bör du känna till hur lagarna i det aktuella landet ser ut. Det kan vi hjälpa dig med. Precis som om du har en förälder som inte längre kan ta hand om sina personliga och ekonomiska intressen. Tidigare tilldelades man då en förvaltare eller god man, men efter en lagändring under 2017 kan ni skriva en framtidsfullmakt mer så att ansvaret hamnar på någon du själv väljer. Välkommen in så berättar vi mer.

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Strängnäs, Hospitalsgatan

    Besöksadress:

    Hospitalsgatan 18, 645 30 Strängnäs

    Postadress:

    Box 50, 151 21 Södertälje

    Telefon:

    072-005 36 26

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Strängnäs, Järnvägsgatan

    Besöksadress:

    Järnvägsgatan 7, 645 30 Strängnäs

    Postadress:

    Box 50, 151 21 Södertälje

    Telefon:

    072-005 36 26

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden