Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Staffanstorp

Våra kontor i Staffanstorp

I Staffanstorp hittar du våra kontor och erfarna jurister på två olika kontor. Välkommen in med frågor, funderingar eller boka en tid för ett möte.

Juridiska skydd för livets alla skeden

Alla livets stora milstolpar har juridiska konsekvenser. Som när du gifter dig, skaffar barn, startar företag eller separerar. Är du juridisk förberedd blir det inte så dramatiskt. Ett Läs mer kan hjälpa er att känna trygghet, speciellt om någon av er har ett eget företag. Ett testamente kan hjälpa syskon eller släktingar att hålla sams när arv ska delas och känslorna redan är starka. Och du kan vara säker på att dina ägodelar hamnar där du vill. Har ni barn från tidigare förhållanden är det viktigt att ha koll på lagen kring särkullbarn. Ni är alltid välkomna till oss när ni behöver hjälp eller har frågor och funderingar.

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv. Önskar du boka tid med någon av våra jurister gör du det här eller på telefonnummer 0771-77 10 70.

Kontakt med oss gällande pågående ärende

Om du har ett pågående ärende och behöver komma i kontakt med oss, vänligen kontakta din jurist eller kontoret enligt nedanstående uppgifter. Vi är tillgängliga på kontorets telefonnummer från 08.30 till 12.00, måndag till fredag.

Familjens Jurist i Staffanstorp, Bråhögsplatsen

Besöksadress:

Bråhögsplatsen 8, 245 3 1 Staffanstorp

Telefon:

046-12 41 56

Till kontorssidan

Familjens Jurist i Staffanstorp, Torget

Besöksadress:

Torget 5 B, 245 31 Staffanstorp

Telefon:

046-12 41 56

Till kontorssidan
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden