Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Staffanstorp

    Våra kontor i Staffanstorp

    I Staffanstorp hittar du våra kontor och erfarna jurister på två olika kontor. Välkommen in med frågor, funderingar eller boka en tid för ett möte.

    Juridiska skydd för livets alla skeden

    Alla livets stora milstolpar har juridiska konsekvenser. Som när du gifter dig, skaffar barn, startar företag eller separerar. Är du juridisk förberedd blir det inte så dramatiskt. Ett Läs mer kan hjälpa er att känna trygghet, speciellt om någon av er har ett eget företag. Ett testamente kan hjälpa syskon eller släktingar att hålla sams när arv ska delas och känslorna redan är starka. Och du kan vara säker på att dina ägodelar hamnar där du vill. Har ni barn från tidigare förhållanden är det viktigt att ha koll på lagen kring särkullbarn. Ni är alltid välkomna till oss när ni behöver hjälp eller har frågor och funderingar.

    Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv.

    Träffar du oss på något av våra kontor så fortsätter vi att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och om man känner symptom stannar man hemma. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

    Familjens Jurist i Staffanstorp, Bråhögsplatsen

    Besöksadress:

    Bråhögsplatsen 8, 245 3 1 Staffanstorp

    Telefon:

    046-12 41 56

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Staffanstorp, Torget

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse

    Telefon:

    0413-102 17

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden