Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Staffanstorp

    Våra kontor i Staffanstorp

    I Staffanstorp hittar du våra kontor och erfarna jurister på två olika kontor. Precis vid Torget hittar du det ena – adressen är Torget 5 B. Lite längre söderut kan du besöka vårt andra kontor beläget på Bråhögsplatsen 8. Välkommen in med frågor, funderingar eller boka en tid för ett möte.

    Juridiska skydd för livets alla skeden

    Alla livets stora milstolpar har juridiska konsekvenser. Som när du gifter dig, skaffar barn, startar företag eller separerar. Är du juridisk förberedd blir det inte så dramatiskt. Ett äktenskapsförord kan hjälpa er att känna trygghet, speciellt om någon av er har ett eget företag. Ett testamente kan hjälpa syskon eller släktingar att hålla sams när arv ska delas och känslorna redan är starka. Och du kan vara säker på att dina ägodelar hamnar där du vill. Har ni barn från tidigare förhållanden är det viktigt att ha koll på lagen kring särkullbarn. Ni är alltid välkomna till oss när ni behöver hjälp eller har frågor och funderingar.

    Familjens Jurist i Staffanstorp, Bråhögsplatsen

    Besöksadress:

    Bråhögsplatsen 8, 245 3 1 Staffanstorp

    Telefon:

    046-12 41 56

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Staffanstorp, Torget

    Besöksadress:

    Torget 5 B, 245 31 Staffanstorp

    Telefon:

    0413-102 17

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden