Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Staffanstorp

   Våra kontor i Staffanstorp

   I Staffanstorp hittar du våra kontor och erfarna jurister på två olika kontor. Precis vid Torget hittar du det ena – adressen är Torget 5 B. Lite längre söderut kan du besöka vårt andra kontor beläget på Bråhögsplatsen 8. Välkommen in med frågor, funderingar eller boka en tid för ett möte.

   Juridiska skydd för livets alla skeden

   Alla livets stora milstolpar har juridiska konsekvenser. Som när du gifter dig, skaffar barn, startar företag eller separerar. Är du juridisk förberedd blir det inte så dramatiskt. Ett äktenskapsförord kan hjälpa er att känna trygghet, speciellt om någon av er har ett eget företag. Ett testamente kan hjälpa syskon eller släktingar att hålla sams när arv ska delas och känslorna redan är starka. Och du kan vara säker på att dina ägodelar hamnar där du vill. Har ni barn från tidigare förhållanden är det viktigt att ha koll på lagen kring särkullbarn. Ni är alltid välkomna till oss när ni behöver hjälp eller har frågor och funderingar.

   Familjens Jurist i Staffanstorp, Bråhögsplatsen

   Besöksadress:

   Bråhögsplatsen 8, 245 3 1 Staffanstorp

   Telefon:

   046-12 41 56

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Staffanstorp, Torget

   Besöksadress:

   Torget 5 B, 245 31 Staffanstorp

   Telefon:

   0413-102 17

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden