Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070
    Strand utomlands

    Boka tid - Svenskar i Världen

    Privat- och familjejuridiken kan vara snårig nog när man bara ska ta hänsyn till svensk lagstiftning. När ytterligare ett lands lagar och regler blandas in är det tryggt att ha en kunnig jurist till sin hjälp. I samarbete med Familjens Jurists utlandsenhet erbjuder Svenskar i Världen rådgivning av jurister vars expertis är just internationell privaträtt. Familjens Jurist är Sveriges största privatjuridiska byrå och har en stor erfarenhet av både svensk och internationell privat- och familjerätt. Välkommen att vända dig till Familjens Jurist för att göra livet tryggare och enklare – i sorg, glädje och allt däremellan.

    Erbjudande till dig som är medlem i Svenskar i Världen

    Då din situation är unik och kan kräva olika mängd juridiska avtal och konsultation har vi olika paketlösningar för dig som har eller kommer få en koppling till ett annat land.

    Rådgivningspaket Utland
    Allmän juridisk rådgivning via Skype eller telefon med koppling till annat land, 60 min.
    Pris 995 kr (ordinarie pris 1 495 kr)

    Familjejuridisk rådgivning med koppling till skilsmässa och frågor kring vårdnad och umgänge med barn
    Vid en separation eller skilsmässa är det ibland svårt att komma överens i frågor som gäller vårdnad, boende, umgänge och underhåll för de gemensamma barnen. Då kan ärendet avgöras i domstol beroende på vilket lands lag och vilket lands domstol som ska avgöra tvisten . Om du har frågor som handlar om en pågående eller framtida familjerättslig tvist kan du boka rådgivning med fokus på dessa frågor. Behöver du ombud i en rättslig tvist kan vi också förmedla en sådan kontakt.
    Pris 995 kr (ordinarie pris 1 495 kr)

    Besiktningspaketet
    Paketet innehåller 1 timmes juristkonsultation via Skype eller telefon där vi tar information om din situation och vilka länders lag som aktualiseras. Vi gör nödvändiga juridiska utredningar och lämnar ett förslag till handlingsplan där vi också analyserat just ditt behov av att upprätta juridiska dokument i Sverige och utomlands. I priset ingår vid behov också rekommendation eller förmedling till en utländsk jurist/advokat i vårt internationella partnernätverk.
    Pris 4 495 kr (ordinarie pris 5 995 kr)

    Dokumentpaketet
    Vill du att vi också upprättar de juridiska dokument du behöver gör vi det till fasta priser från 2 495 kr. Exempel på sådana dokument är äktenskapsförord, samboavtal, skuldebrev, gåvobrev ,samäganderättsavtal och avtal gällande surrogat eller adoption. Bevittning av dokument, utlägg och avgifter för översättning och notarisering ingår inte i priserna angivna fasta priser.

    Testamentespaket Utland
    Paketet innehåller 1 timmes juristkonsultation via Skype eller telefon där vi tar information om din situation och vilka länders lag som aktualiseras. Vi gör nödvändiga juridiska utredningar och ger dig rådgivning om lagval och vad testamentet bör innehålla eller i vilka länder det måste registreras. Vi upprättar även testamentet och skickar till dig per mail. Om ni är ett par ger vi rabatterat fast pris på upprättande av ett ev andra testamente vid gemensam konsultation.
    Pris: 5 495 kr (ordinarie pris 6 495 kr)

    Övrig juridik
    För juridisk rådgivning där paketen inte är tillämpliga erbjuder vi 10% rabatt på ordinarie löpande timtaxa som för närvarande är 2 295 kr/tim.

    *Ordinarie taxa för utlandsärenden är 2 295 sek/timme.

    Boka tid

    När passar det dig bäst att bli kontaktad?

    Välj den tid som passar dig bäst.

    Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att ni kan kontakta mig för att boka en tid. 
     
    Uppgifterna som du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden