Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik

På Familjens jurist – Sveriges största familjejuridiska byrå – får du ett fritt jobb och goda möjligheter att hitta en bra balans mellan arbetsliv och fritid. Du får jobba i ett företag med tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter som skapar trygghet i viktiga faser av människors liv. Här möter du närvarande ledare, ordning och reda samt bra arbetsredskap i en miljö som präglas av stark förändringsvilja. Och ett starkt samarbete med Fonus. 

Som person behöver du vara noggrann, tålmodig och eftertänksam. Eftersom du arbetar med människor är det lika viktigt att du är positiv och serviceinriktad. Precis som vi har du en stark tro på framtiden och är både motiverad och målinriktad. 

Är det som är viktigast för oss viktigast för dig?
De viktigaste delarna i vårt arbete är våra kärnvärden: tillgänglighet, kompetens och kundnöjdhet. Det betyder att vi ska vara lätta att nå – både rent fysiskt och geografiskt, samt lätta att få kontakt med på det personliga planet. Vi ska också hålla högsta kompetensnivå inom vårt område. Genom att leva upp till dessa två når vi det tredje gratis – klientnöjdheten.  

Vår satsning på Familjens jurist har bara börjat. Vad som skiljer oss från andra är att vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt. På följande sidor hittar du fler exempel på hur vi arbetar för att du ska kunna underlätta för människor i viktiga faser i deras liv. 

Fler läsvärda sidor

Möt några av oss
Medarbetarna är det viktigaste vi har. Därför vill vi låta dem själva berätta om sin yrkesroll och varför de trivs på Familjens jurist.
Vi hoppas att det kan inspirera dig till att börja jobba hos oss. 
Läs intervjuerna här.

Sök lediga jobb
Här hittar du alla aktuella lediga jobb hos oss och kan läsa mer om utmaningarna du möter och kraven du ställs inför i respektive roll.
Se aktuella lediga jobb här.

Är du student?
Sök Familjens jurist-stipendiet för din uppsats inom familjerätt!
Läs mer om stipendiet här.