Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Sandviken

    Familjens Jurists kontor i Sandviken

    När du behöver träffa jurister specialiserade på familjerätt i Sandviken så finns vi på två olika kontor. Antingen besöker du oss på Storgatan 20 nära Folkets Hus, eller så tar du dig till Hyttgatan 37 lite längre söderut. Välkommen att boka en tid för ett personligt möte!

    Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

    Det är inte ovanligt att låna ut pengar för att hjälpa nära och kära. Men även om lånet sker mellan nära familj eller vänner är det klokt att upprätta ett skuldebrev för att undvika missförstånd och konflikter längre fram. Det blir en trygghet att ni båda är överens om vad som gäller. För dig som precis förlorat en nära känns ofta pappersarbete bara jobbigt och är något man helst slipper. Tar du hjälp av en jurist med bouppteckning, dödsboförvaltning och allt annat som måste göras med dödsboet vet du att allt går rätt till och kan fokusera på det som betyder mer för dig. Om du saknar ett testamente hjälper vi dig också att upprätta ett, samt förvara det. Vad du än behöver hjälp med är du välkommen till oss.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Sandviken, Hyttgatan

    Besöksadress:

    Hyttgatan 37, 811 31 Sandviken

    Postadress:

    Drottninggatan 37 B, 803 11 Gävle

    Telefon:

    026-106 750

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Sandviken, Storgatan

    Besöksadress:

    Storgatan 20, 811 34 Sandviken

    Postadress:

    Drottninggatan 37 B, 803 11 Gävle

    Telefon:

    026-10 67 50

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden