Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Gävle

    Våra kontor i Gävle

    I Gävle hittar du våra kontor och erfarna jurister på två olika kontor. Precis vid Gävle Centralstation hittar du det ena – på Drottninggatan 37 B. Lite närmare Norrtull kan du besöka oss på vårt andra kontor beläget på Nygatan 25. Välkommen in med frågor, funderingar eller boka en tid för ett möte.

    Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

    Har du inte skrivit ett testamente är det god tid att göra det. Du som redan har ett och behöver hjälp med att förvara det är lika välkommen. Testamenten är värdefulla både för dig och dina anhöriga, och för att det ska vara giltigt måste originalet finnas till hands när ett arv ska delas. Om du inte riktigt vet vilka skydd du behöver för att känna dig trygg kan du göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går en av våra jurister igenom din livssituation tillsammans med dig – och visar vilka skydd som kan göra just ditt liv lite mindre dramatiskt. Oavsett om du vet vad du behöver eller har funderingar är du alltid välkommen till Familjens Jurist.

    Familjens Jurist i Gävle, Norra Kungsgatan

    Besöksadress:

    Norra Kungsgatan 7 A, 2 tr, 803 20 Gävle

    Telefon:

    026-10 67 50

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Gävle, Nygatan

    Besöksadress:

    Nygatan 25, 803 20 Gävle

    Telefon:

    070-881 12 49

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden