Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Testamente på telefon

    Om du har önskemål om hur egendom ska fördelas när du avlider behöver du upprätta ett testamente. Det är bra att tänka på att sambor inte ärver varandra och att inte heller gifta ärver varandra helt och hållet om det finns särkullbarn.

    För att ett testamente ska vara giltigt behöver det uppfylla vissa krav. Däremot behöver det inte registreras någonstans.

    Upprätta ditt testamente på telefon

    Vi hjälper dig att upprätta ett tydligt och juridiskt korrekt testamente. Familjens Jurist hälper dig att upprätta ditt testamentet på telefon, till ett fast pris. Du kan få hjälp av våra kunniga jurister med att upprätta ditt testamente via telefon eller videosamtal, där även juridisk rådgivning på ca 60 minuter ingår i vårt fasta pris. Sedan behövder du själv endast ordna med undertecknande och bevittning. 

    Vad kostar det?

    Att skriva ett testamente på telefon med hjälp av våra jurister kostar 4 399 kr.

    Testamente

    Vilken typ av möte vill du boka?
    När passar det dig bäst att bli kontaktad?

    Välj den tid som passar dig bäst.

    Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att ni kan kontakta mig för att boka en tid. Uppgifterna som du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

    Äldre och yngre släkting
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden