Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Samboavtal på telefon

    Genom att skriva samboavtal kan ni komma överens om att sambolagen inte ska gälla om ni separerar eller om någon av er avlider. Istället får var och en behålla värdet av sin egendom och sin del av bostaden vid separation eller dödsfall. Det ni köpt under er tid som sambor får då behållas av den som gjorde köpet. Det som var och en ägde när ni flyttade ihop kan ni också ta med er om ni flyttar isär. Värdet av den gemensamma bostaden fördelas då efter hur stor andel av bostaden ni äger.

    Upprätta ett samboavtal på telefon

    Vi på Familjens Jurist hjälper dig att upprätta och formulera ett juridiskt korrekt samboavtal, till ett fast pris. Du kan få hjälp av våra kunniga jurister med att upprätta ditt samboavtal via telefon eller videosamtal, där även juridisk rådgivning på ca 60 minuter ingår i vårt fasta pris. 

    Vad kostar det?

    Att skriva ett samboavtal på telefon med hjälp av våra jurister kostar 2 199 kr. Då ingår även ett 60 minuters möte på telefon eller videomöte.

    Par på promenad i stad
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden