Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Ystad

   Familjens Jurists kontor i Ystad

   När du behöver träffa jurister specialiserade på familjerätt i Ystad så finns vi på två olika kontor. Det ena hittar du nära Ystad Station, på adressen Hamngatan 15 B, men du är självklart lika välkommen till oss på Stora Östergatan 49. Välkommen att boka en tid för ett personligt möte.

   Allt inom familjejuridik

   Oavsett var du i livet du är kan rätt juridiska skydd göra livet både tryggare och mindre dramatiskt. Det kan vara både svårt och påfrestande att ta hand om ett dödsbo och genomföra ett arvskifte, speciellt när det inte finns ett testamente skrivet. Tar du hjälp av jurist innebär det mindre pappersarbete för dig i en tid då det är det sista man vill tänka på. Ett testamente är alltid viktigt att ha förberett. Vi kan hjälpa dig både att upprätta testamentet och förvara det. Men juridiken kan så klart vara till hjälp även i gladare tider. Ett äktenskapsförord reder ut alla frågetecken kring hur egendom är gemensam eller enskild och kan vara en trygghet för er båda. Tveka inte att höra av er med frågor eller funderingar!

   Familjens Jurist i Ystad, Hamngatan

   Besöksadress:

   Hamngatan 15 B, 271 43 Ystad

   Telefon:

   046-12 41 56

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Ystad, Stora Östergatan

   Besöksadress:

   Stora Östergatan 49, 271 34 Ystad

   Telefon:

   0413-102 17

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden