Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Jurist Malmö Bild på händer

    Familjens Jurist i Malmö

    Träffa en jurist i Malmö

    I härliga Malmö kan du träffa våra jurister och familjejuridiska experter på fem olika platser. Öster om de centralaste delarna – vid Kungshälla – hittar du oss på Ahrenbergsgatan 4. Våra tre mest centrala kontor ligger i utkanten av Gamla Staden på adresserna Gustav Adolfs Torg 4, Gustav Adolfs Torg 8A och Södergatan 28. Vi har även jurister på vårt kontor i Slottsstaden.

    Vi hjälper dig med allt inom familjerätt

    Från de härligaste stunderna som att gifta sig, flytta ihop och skaffa barn, till arv och förlust av nära och kära – livets stora milstolpar har alltid juridiska konsekvenser. Men är du förberedd blir det inte lika dramatiskt. Med ett äktenskapsförord vet ni som är gifta vad som händer med allt ni äger om något skulle hända er. Om en av er har ett eget företag är både äktenskapsförord och testamente viktiga handlingar att upprätta. Har du förlorat någon ställer lagen krav på dig som anhörig. Kontakta våra jurister i Malmö om du vill ha hjälp med praktiska saker som bouppteckning, dödsboförvaltning, framtidsfullmakt eller arvskifte. Var du än är i livet är du alltid välkommen att kontakta våra jurister i Malmö med dina frågor och funderingar.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Malmö, Gustav Adolfs Torg 4

    Besöksadress:

    Gustav Adolfs Torg 4

    Postadress:

    Gustav Adolfs Torg 8 A, 211 29 Malmö

    Telefon:

    040-611 68 08

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Malmö, Gustav Adolfs Torg 8A

    Besöksadress:

    Gustav Adolfs Torg 8 A, 211 39 Malmö

    Telefon:

    040-611 68 08

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Malmö, Regementsgatan

    Besöksadress:

    Regementsgatan 27, 217 53 Malmö

    Postadress:

    Gustav Adolfs Torg 8 A, 211 29 Malmö

    Telefon:

    040-611 68 08

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Malmö, Södergatan

    Besöksadress:

    Södergatan 28, 211 34 Malmö

    Telefon:

    040-17 40 80

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden