Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Vellinge

   Välkommen till oss i Velling

   Här i Vellinge tar vi emot dig på något av våra två kontor, båda i nära anslutning till varandra. Det ena kontoret hittar du på Stortorget 12. Tar du dig ett stenkast österut hittar du oss i Fonus lokaler på Östergatan 8. Välkommen in för att prata familjejuridik med erfarna jurister!

   Vi hjälper dig med allt inom familjerätt

   Oavsett din livssituation kan juridiska skydd göra livet mindre dramatiskt. Att fördela ett arv kan vara både svårt och påfrestande, speciellt om den som gått bort inte har skrivit ett testamente. Tar du hjälp av våra jurister tar de hand om den praktiska biten och ger dig mer tid till att sörja den personen du förlorat. Självfallet blir ett arvskifte lättare med ett testamente förberett. Vi hjälper dig både att upprätta testamentet och förvara det. Men även i gladare tider kan juridiken hjälpa till. Ett äktenskapsförord reder ut alla möjliga frågetecken kring gemensam eller enskild egendom och kan vara en trygghet för er båda. Oavsett var i livet ni befinner er – välkommen!

   Familjens Jurist i Vellinge, Stortorget

   Besöksadress:

   Swedbank, Stortorget 12

   Postadress:

   Gustav Adolfs Torg 8 A, 211 29 Malmö

   Telefon:

   040-611 68 08

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Vellinge, Östergatan

   Besöksadress:

   Östergatan 8, 235 33 Vellinge

   Telefon:

   040-17 40 80

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden