Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Värnamo

   Familjens Jurist i Värnamo

   I Värnamo har vi två kontor där du kan träffa våra jurister. Antingen tar du dig till Storgatsbacken 23 nära Scandic Värnamo, eller så besöker du vårt andra kontor på Myntgatan 8. Oavsett situation och kontor ser vi till att hjälpa dig med det du behöver. Välkommen!

   Juridiska skydd för trygghetens skull

   Alla stora händelser i livets har juridiska konsekvenser. Till exempel när du får barn, startar ett eget företag eller gifter dig. Är du juridiskt förberedd blir konsekvenserna inte så dramatiskt. Med ett äktenskapsförord kan äktenskapet kännas tryggare, speciellt om en av er driver ett eget företag. Med testamente är det lätt för dina barn att hålla sams när arv ska delas, även när känslorna är starka. Du kan även känna dig säker på att dina ägodelar hamnar på rätt plats. Har du ett förhållande där någon av er har barn från tidigare förhållanden är det viktigt att ha koll på lagen kring särkullbarn. Ni är alltid välkomna till oss när ni behöver hjälp eller har frågor och funderingar om familjejuridik.

   Familjens Jurist i Värnamo, Myntgatan

   Besöksadress:

   Myntgatan 8, 331 30 Värnamo

   Telefon:

   036-31 36 90

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Värnamo, Storgatsbacken

   Besöksadress:

   Storgatsbacken 23, 331 30 Värnamo

   Telefon:

   073-402 16 88

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden