Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Jönköping

   Välkommen till Familjens Jurist i Jönköping

   På två olika kontor kan du träffa våra jurister i Jönköping. På andra sidan ån från Rådhusparken hittar du det ena – på Hoppets Torg 4. Annars kan du ta dig till vårt andra kontoret på andra sidan parken. Västra Storgatan 4 är adressen. Välkommen!

   Allt inom familjejuridik

   Vill du se över din situation men är osäker på vilka juridiska skydd som passar dig är du välkommen att göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går du och en av våra jurister igenom din livssituation för att hitta de skydd som passar just ditt liv. Har du redan koll på vad du behöver hjälper vi så klart också till. En framtidsfullmakt till exempel, för dig vars föräldrar börjar bli till åren och själva vill välja vem som ska ta ansvar för ekonomin, bostaden och personliga beslut den dagen de själva inte längre kan. Vill du upprätta ett äktenskapsförord, testamente eller få hjälp med bouppteckning och övriga frågor inom dödsbo finns vi också till tjänst. Välkommen!

   Familjens Jurist i Jönköping, Hoppets Torg

   Besöksadress:

   Hoppets Torg 4, 551 18 Jönköping

   Telefon:

   036-440 95 60

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Jönköping, Västra Storgatan

   Besöksadress:

   Västra Storgatan 8, 2 tr, Jönköping

   Telefon:

   036-440 95 60

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden