Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Töreboda

   Familjens Jurist i Töreboda

   I Töreboda kan du träffa oss och få juridisk hjälpa på två olika kontor. På Östra Torggatan 4 A hittar du det ena kontoret. Passar det bättre ett stenkast närmare Töreboda station är du alltid välkommen till kontoret på Kungsgatan 22. Oavsett kontor kan du vara säker på att få träffa jurister med expertis inom familjerätt och alla dess frågor.

   Juridik för alla livssituationer

   Alla stora händelser i livet har juridiska konsekvenser. Från de härligaste stunderna som att gifta sig, flytta ihop och skaffa barn – till arv och förlust av nära och kära. Är du juridisk förberedd behöver det inte bli så dramatiskt. Ett äktenskapsförord kan ge trygghet för både er som äkta makar, som för familjen runtomkring er. Likaså med samboavtal. Har du förlorat någon ställer lagen krav på dig som anhörig. Kontakta oss om du vill ha hjälp med praktiska saker som bouppteckning, dödsboförvaltning eller arvskifte. Oavsett din situation är du alltid välkommen till oss.

   Familjens Jurist i Töreboda, Kungsgatan

   Besöksadress:

   Kungsgatan 22, 545 30 Töreboda

   Telefon:

   0500-46 63 80

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Töreboda, Östra Torggatan

   Besöksadress:

   Östra Torggatan 4 A, 545 30 Töreboda

   Telefon:

   072-710 22 06

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden