Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Mariestad

    Välkommen till Familjens Jurist i Mariestad

    I Mariestad har vi två kontor med familjejuridiska experter. Båda väldigt nära Mariestads station. Nygatan 14 kan du träffa våra jurister på, men du är precis lika välkommen att besöka vårt andra kontor på Stockholmsvägen 2 när du har frågor kring familjejuridik. Välkommen in!

    Familjejuridik för hela livet

    Beroende på var i livet du befinner dig kan juridiken hjälpa dig på olika sätt. Har ni precis flyttat ihop, blivit sambo och har plötsligt svårt att skilja på gemensamma och delade ägodelar kan vi hjälpa er att upprätta ett samboavtal. Då kan ni komma överens om vad som gäller för er egendom, istället för att följa sambolagen. När du precis förlorat någon kan det praktiska bli för jobbigt. Pappersarbete är det sista man vill tänka på i en tid av sorg. Med hjälp av en jurist behöver du inte oroa dig för tidskrävande processer som bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. Det spelar ingen roll hur din situation ser ut, du är alltid välkommen till Familjens Jurist.

    Familjens Jurist i Mariestad, Nygatan

    Besöksadress:

    Nygatan 14, 542 30 Mariestad

    Telefon:

    072-710 22 06

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Mariestad, Stockholmsvägen

    Besöksadress:

    Stockholmsvägen 2, 542 33 Mariestad

    Telefon:

    0500-46 63 80

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden