Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Stenungsund

   Familjens Jurist i Stenungsund

   I Stenungsund hittar du våra kontor och familjejuridiska experter på två olika kontor. Antingen tar du dig till Göteborgsvägen 20, annars är du precis lika välkommen till oss vid Jullen 5. Oavsett vad du har för frågor eller funderingar hjälper vi dig med allt inom familjejuridik.

   Vi hjälper dig med allt inom familjerätt

   Oavsett vad du behöver hjälp med har vi jurister med expertis om din livssituation. Har du förlorat någon kan det kännas jobbigt att ta tag i allt det administrativa kring ett dödsbo. Tar du hjälp med bouppteckningen kan du fokusera på dig själv och vara trygg att allt går rätt till. Men även när livet är som bäst kan det vara skönt att få hjälp. Vill ni skriva ett samboavtal ser våra jurister till att alla papper följer de formella krav som finns. Med ett samboavtal väljer ni själva vad som tillhör vem istället för att följa den svenska sambolagen. Oavsett var i livet du är vill vi välkomna dig till Familjens Jurist i Stenugnsund.

   Familjens Jurist i Stenungsund, Göteborgsvägen

   Besöksadress:

   Göteborgsvägen 20

   Postadress:

   Storgatan 53, 411 38 Göteborg

   Telefon:

   031-85 98 98

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Stenungsund, Jullen

   Besöksadress:

   Jullen 5, 444 30 Stenungsund

   Telefon:

   0303-62131

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden