Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Sollefteå

   Familjens Jurist kontor i Sollefteå

   Bor du i Sollefteå är du välkommen till två olika kontor för att träffa våra jurister och prata familjejuridik. Det ena hittar du på Centrumplan 6. Du är också varmt välkommen till det andra kontoret ett stenkast bort – på Storgatan 55 närmare bestämt. Frågor, funderingar eller ett behov av rådgivning spelar ingen roll – du är alltid välkommen!

   Oavsett din situation hjälper vi dig

   Beroende på var du är i livet kan juridiken hjälpa dig på olika sätt. Har ni precis blivit sambo och funderar på vad lagen säger om ägandet av er bostad eller era saker kan vi hjälpa er. Med ett samboavtal bestämmer ni själva vad som gäller och kan gå runt sambolagen. Har du precis förlorat någon nära dig och känner att det praktiska blir för jobbigt kan våra jurister hjälpa dig med allt från bouppteckning till dödsboförvaltning och arvsfördelning. Eller ska du låna ut pengar till en närstående? Då kan vi hjälpa er att skriva ett skuldebrev. Välkommen.

   Familjens Jurist i Sollefteå, Centrumplan

   Besöksadress:

   Möte bokas enligt överenskommelse

   Telefon:

   090- 14 19 80

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Sollefteå, Storgatan

   Besöksadress:

   Möte bokas enligt överenskommelse

   Telefon:

   090-14 19 80

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden