Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Umeå

Välkommen till oss på Familjens Jurist i Umeå!

Vi har en lång erfarenhet och en stor kunskap inom det familjerättsliga området. Vi bistår dig med att upprätta alla handlingar inom familjejuridiken såsom bland annat testamente, äktenskapsförord, samboavtal, gåvobrev, bodelningar och framtidsfullmakter. Vi hanterar även alla områden inom dödsfallsjuridiken och bistår i samtliga frågor som rör ett dödsbo.

Vi agerar också ombud för dig, både i och utanför domstol, i alla frågor som faller inom familjejuridiken. Några exempel på dessa är vårdnad, boende och umgänge med barn samt bodelnings- och arvstvister. Vi åtar oss också exempelvis uppdrag som målsägandebiträde, särskild företrädare för barn och är offentligt biträde i mål rörande LVU, LPT och LVM.

Vi utreder alltid dina möjligheter till att erhålla rättsskydd eller rättshjälp.

Vi är experter på familjerätt och kan hjälpa dig i alla skeenden i ditt liv.  Vi finns för dig när du behöver oss, varmt välkommen!

Offentlig auktion 

Vi inbjuder härmed till deltagande i offentlig auktion enligt samäganderättslagen för försäljning av fastigheterna Umeå Täfteå 38:1 och Umeå Täfteå 8:53. Julia Hansson, jurist på Familjens Jurist, har förordnats till god man för försäljningen.
Läs mer här!

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv. Önskar du boka tid med någon av våra jurister gör du det här eller på telefonnummer 0771-77 10 70.

Kontakt med oss gällande pågående ärende

Om du har ett pågående ärende och behöver komma i kontakt med oss, vänligen kontakta din jurist eller kontoret enligt nedanstående uppgifter. Vi är tillgängliga på kontorets telefonnummer från 08.30 till 11.30 och från 12.30 till 16.00, måndag till fredag. Vänligen observera att vi har lunchstängt mellan 11.30 och 12.30.

Besöksadress
Götgatan 4, 903 27 Umeå
Postadress
Box 330, 901 07 Umeå
Telefon
E-post
Fax
090-13 25 57
Juristsekreterare


Jag finns på följande ort/kontor:
Umeå
Juristsekreterare


Jag finns på följande ort/kontor:
Umeå
Juristsekreterare


Jag finns på följande ort/kontor:
Umeå
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden