Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Umeå

   Våra jurister i Umeå

   När du behöver träffa en familjejuridisk expert i Umeå finns våra jurister på två olika platser. Det ena kontoret hittar du på Västra Rådhusgatan 5. Passar det bättre närmare Umeå Centralstation är du precis lika välkommen till Götgatan 8. Oavsett om du vill upprätta ett dokument eller har frågor och funderingar är du alltid välkommen.

   Juridik för alla livssituationer

   Beroende på var du är i livet hjälper vi dig på olika sätt. Har ni precis blivit sambo och kan vi hjälpa er att reda ut vad lagen säger om ägandet av er bostad eller era saker. I ett samboavtal bestämmer ni vad som gäller och kan gå runt sambolagen. Om du precis förlorat någon kan det praktiska bli för jobbigt. Våra jurister kan hjälpa dig med allt från bouppteckning till dödsboförvaltning och arvskifte. Eller kanske ska du låna ut pengar? Då hjälper vi dig se över skuldebrevet. Även om du bara har en enkel fråga är du lika välkommen till oss som när du vet exakt vad du behöver hjälp med.

   Familjens Jurist i Umeå, Götgatan

   Besöksadress:

   Götgatan 8, 903 27 Umeå

   Postadress:

   Box 330, 901 07 Umeå

   Telefon:

   090-14 19 80

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Umeå, Västra Rådhusgatan

   Besöksadress:

   Möte bokas enligt överenskommelse

   Telefon:

   090-14 19 80

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden