Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Sjöbo

   Familjens Jurist i Sjöbo

   På båda våra två kontor i Sjöbo kan du vara säker på att träffa jurister specialiserade inom familjerätt. För att besöka oss tar du dig antingen till Gamla Torg 6 eller Strömgatan 6B. Välkommen in för att få svar på frågor och funderingar om familjejuridik.

   Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

   Ditt testamente är en värdefull handling för både dig och dina anhöriga. Ett testamente måste alltid finnas i original för att vara giltigt. Alltför ofta försvinner testamenten som förvaras hemma eller i bankfack och då kan arvsfördelningen bli helt annat än du önskat. Har du inget testamente är det varken för sent eller för tidigt att upprätta ett. Ta hjälp av en jurist så kan du vara säker på att det går rätt till. Om du lever i en relation med särkullbarn – barn från tidigare förhållanden – är det extra viktigt att skriva ett testamente. Kontakta oss om du har några frågor så ser vi till att hitta juridiska skydd som gör ert liv tryggare.

   Familjens Jurist i Sjöbo, Gamla torg

   Besöksadress:

   Gamla torg 6, 275 30 Sjöbo

   Telefon:

   0411-24 56 81

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Sjöbo, Strömgatan

   Besöksadress:

   Strömgatan 6 B, 275 30 Sjöbo

   Telefon:

   0411-24 56 81

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden