Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Sjöbo

    Familjens Jurist i Sjöbo

    På båda våra två kontor i Sjöbo kan du vara säker på att träffa jurister specialiserade inom familjerätt. För att besöka oss tar du dig antingen till Gamla Torg 6 eller Strömgatan 6B. Välkommen in för att få svar på frågor och funderingar om familjejuridik.

    Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

    Ditt testamente är en värdefull handling för både dig och dina anhöriga. Ett testamente måste alltid finnas i original för att vara giltigt. Alltför ofta försvinner testamenten som förvaras hemma eller i bankfack och då kan arvsfördelningen bli helt annat än du önskat. Har du inget testamente är det varken för sent eller för tidigt att upprätta ett. Ta hjälp av en jurist så kan du vara säker på att det går rätt till. Om du lever i en relation med särkullbarn – barn från tidigare förhållanden – är det extra viktigt att skriva ett testamente. Kontakta oss om du har några frågor så ser vi till att hitta juridiska skydd som gör ert liv tryggare.

    Familjens Jurist i Sjöbo, Gamla torg

    Besöksadress:

    Gamla torg 6, 275 30 Sjöbo

    Telefon:

    0411-24 56 81

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Sjöbo, Strömgatan

    Besöksadress:

    Strömgatan 6 B, 275 30 Sjöbo

    Telefon:

    0411-24 56 81

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden