Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Säffle

    Familjens Jurist i Säffle

    I Säffle kan du träffa våra familjejuridiska experter på två olika kontor – som ligger väldigt nära varandra. Det ena kontoret hittar du på Hyttegatan 25. Bara ett stenkast bort – på Sundsgatan 24 – hittar du oss också. Välkommen in, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

    Vi hjälper dig oavsett vad du behöver

    Söker du mer trygghet utan att riktigt veta hur kan du alltid göra en kostnadsfri Livsbesiktning® hos oss. Då får du träffa en jurist som går igenom din livssituation och föreslår juridiska skydd som hjälper just dig att göra livet lite tryggare. Även i mer akuta ärenden, som med bouppteckning, förvaring av testamente eller arvskifte kan du få hjälp av oss. Eller om du precis flyttat ihop och blivit sambo. Ett samboavtal är ett enkelt sätt att slippa fundera över vad som gäller om det en dag skulle ta slut. Vilken situation du än befinner dig är du välkommen att höra av dig till oss.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Säffle, Hyttegatan

    Besöksadress:

    Säffle, Hyttegatan 25

    Postadress:

    Box 553, 441 16 Alingsås

    Telefon:

    072-326 58 00

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Säffle, Sundsgatan

    Besöksadress:

    Sundsgatan 24, 661 42 Säffle

    Telefon:

    0532-151 80

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden