Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Partille

    Familjens Jurist i Partille

    På våra två kontor i Partille kan du alltid träffa jurister specialiserade på familjerätt. Det ena kontoret hittar du precis vid Partille Station, på Kyrkgatan 10. Passar det dig bättre på andra sidan kanalen är du välkommen att besöka oss på Gamla Kronvägen 54.

    Familjejuridik för dig och dina anhöriga

    När dina föräldrar börjar bli till åren och behöver hjälp att ta ansvar över ekonomi kan juridiken hjälpa er. Med en framtidsfullmakt kan ni själva välja vem eller vilka som ansvarar för dina föräldrars personliga och ekonomiska intressen istället för att de ska tilldelas en god man eller förvaltare. Andra sätt att hjälpa dina anhöriga är att skriva ett testamente. Våra jurister kan hjälpa dig med att både upprätta och förvara det. Har du nyligen flyttat ihop med din partner är du säkerligen lite nervös. Förståeligt, det är ett stort steg och ett bra tillfälle att se över er juridiska situation. Med ett samboavtal bestämmer ni tillsammans hur ni delar på alla ägodelar och behöver inte vara underordnade sambolagen. Oavsett vad ni behöver hjälp med är ni välkomna till Familjens Jurist.

    Familjens Jurist i Partille, Gamla Kronvägen

    Besöksadress:

    Partille, Gamla Kronvägen 54

    Postadress:

    Box 10313, 434 24 Kungsbacka

    Telefon:

    073-520 22 20

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Partille, Kyrktorget

    Besöksadress:

    Kyrktorget 10

    Postadress:

    Storgatan 53, 411 38 Göteborg

    Telefon:

    031-85 98 98

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden