Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Örnsköldsvik

    Familjens Jurist i Örnsköldsvik

    På våra två kontor i Örnsköldsvik finns det erfarna jurister specialiserade på familjejuridik som är redo att hjälpa dig. Du är välkommen till oss när du behöver hjälp att upprätta dokument, men såklart också när du söker svar på frågor inom familjejuridik. Du hittar oss på Stora Torget 2 och i Fonus lokaler på Fabriksgatan 23D. Välkommen!

    Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

    Var du än är i livet skänker juridiska skydd trygghet och gör livet mindre dramatiskt. Att ta hand om ett dödsbo kan vara både påfrestande och praktiskt komplicerat, speciellt om den bortgångne inte skrivit ett testamente. Ta hjälp av en jurist med de praktiska bitarna så kan du lägga mer tid på att minnas och känna. Har du själv inte heller ett testamente råder vi dig att skriva ett, både för din egen skull och din familjs. Våra jurister hjälper dig med att upprätta testamentet och förvara det. Men även när livet är härligare spelar juridiken en roll. När du ska gifta dig är det bra att se över din situation. Ett äktenskapsförord reder ut alla möjliga frågetecken kring vad som tillhör vem och kan vara en trygghet som äktenskapet mår bra av. Oavsett var i livet du befinner dig är du välkommen!

    Familjens Jurist i Örnsköldsvik, Fabriksgatan

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse

    Telefon:

    090-14 19 80

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Örnsköldsvik, Stora Torget

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse

    Telefon:

    090-14 19 80

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden