Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Nacka

    Familjens Jurist i Nacka

    I Nacka kan du besöka något av våra tre olika kontor när du behöver träffa våra jurister. Vid Nacka Forum finns vi på två adresser – Romansvägen 12 och Värmdövägen 191. Välkommen in för att upprätta dokument eller få svar på dina frågor kring familjejuridik.

    Familjejuridik för hela livet

    När någon går bort lämnas det kvar minnen som saker, hem och pengar. Tillgångar som kan kännas obetydliga i en tid av sorg, men som alltjämt behöver tas hand om. Att göra en bouppteckning, en sammanställning av den bortgångnes alla tillgångar och skulder, är det sista man vill tänka på just då. Tar du hjälp av en jurist blir det mindre pappersarbete för dig. Vi kan även hjälp med arvskifte, bodelning och allt annat som rör dödsboet. Men även när livet är på topp är det klokt att ta hjälp av en jurist och se över din juridiska situation. Gör du en kostnadsfri Livsbesiktning® går vi igenom din livssituation och hjälper dig hitta de juridiska skydd som gör just ditt liv mindre dramatiskt. Välkommen.

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Nacka, Romansvägen

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse

    Telefon:

    073-625 68 46

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Nacka, Värmdövägen

    Besöksadress:

    Värmdövägen 191, 131 40 Nacka

    Telefon:

    08-709 84 80

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden