Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Lycksele

    Välkommen till Familjens Jurist i Lycksele! Vi som jobbar här är kvalificerade experter inom familjerätt och finns här för att reda ut just din familjejuridiska situation, var i livet du än befinner dig. Vår ambition är att ge dig som kund snabb och professionell service så att du ska känna dig trygg med att vända dig till oss med dina frågor och funderingar kring familjejuridik. Tveka inte att höra av dig till oss så bokar vi ett möte. Varmt välkommen!

    Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv.

    Träffar du oss på något av våra kontor så fortsätter vi att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och om man känner symptom stannar man hemma. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

    Besöksadress
    Möte bokas enligt överenskommelse
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden