Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Kristinehamn

    Familjens Jurist i Kristinehamn

    I Kristinehamn kan du träffa våra familjejuridiska experter på två olika kontor – som ligger väldigt nära varandra. Befinner du dig på Kungsgatan är du på god väg. Det ena kontoret ligger på Kungsgatan 29. Bara några portar längre ned – på Kungsgatan 33 – hittar du oss också. Välkommen in, vi hjälpa dig med allt inom familjejuridik.

    Mer trygghet, mindre drama

    Vi har alla känt hur livet svänger då och då. Många känner dock inte till hur tätt juridiken hänger ihop med livet. Därför finns vår kostnadsfria Livsbesiktning®. Under ett personligt möte med en av våra jurister går ni igenom din livssituation och du får hjälp att hitta de juridiska skydd som gör just ditt liv lite tryggare. En framtidsfullmakt är en ny juridisk tjänst som ger möjligheten att själv välja vem eller vilka som har ansvaret för ekonomiska och personliga intressen den dagen du själv inte kan fatta de besluten. Istället för att bli tilldelad en god man eller förvaltare kan du själv välja någon du litar på. Oavsett var i livet du är så är du alltid välkommen till Familjens Jurist.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Kristinehamn, Kungsgatan 29

    Besöksadress:

    Kristinehamn, Kungsgatan 29

    Telefon:

    054-10 10 95

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Kristinehamn, Kungsgatan 33

    Besöksadress:

    Kungsgatan 33, 681 31 Kristinehamn

    Telefon:

    054-10 10 95

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden