Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Kramfors

Familjens jurist har ett besökskontor på Fonus i Kramfors, där det arbetar en boutredare och en administrativ assistent som på ett professionellt, personligt och engagerat sätt hjälper dig med med bland annat bouppteckningar, arvskiften och familjejuridiska dokument. Vi gör vårt bästa för att förenkla juridiken som ibland kan vara svår att förstå och vår ambition är att du som kund ska känna dig trygg när du vänder dig till oss.

Välkommen till Familjens Jurist!

Offentlig auktion 

Vi inbjuder härmed till deltagande i offentlig auktion enligt samäganderättslagen för försäljning av fastigheterna Umeå Täfteå 38:1 och Umeå Täfteå 8:53. Julia Hansson, jurist på Familjens Jurist, har förordnats till god man för försäljningen.
Läs mer här!

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv. Önskar du boka tid med någon av våra jurister gör du det här eller på telefonnummer 0771-77 10 70.

Kontakt med oss gällande pågående ärende

Om du har ett pågående ärende och behöver komma i kontakt med oss, vänligen kontakta din jurist eller kontoret enligt nedanstående uppgifter. Vi är tillgängliga på kontorets telefonnummer från 08.30 till 11.30 och från 12.30 till 16.00, måndag till fredag. Vänligen observera att vi har lunchstängt mellan 11.30 och 12.30.

Besöksadress
Torggatan 19, 872 30 Kramfors
Möte bokas enligt överenskommelse.
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden