Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Kramfors

   Familjens Jurist i Kramfors

   När du behöver träffa våra jurister är du välkommen till något av de två olika kontoren som finns i Kramfors. Antingen besöker du oss i Fonus lokaler på Torggatan 19 eller så kommer du till Limstagatan 13. Tveka inte att ringa eller boka en tid genom att fylla i vårt formulär om du vill få personlig rådgivning. Välkommen!

   Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

   Var du än är i livet skänker juridiska skydd trygghet och gör livet mindre dramatiskt. Att ta hand om ett dödsbo kan vara både påfrestande och praktiskt komplicerat, speciellt om den bortgångne inte skrivit ett testamente. Ta hjälp av en jurist med de praktiska bitarna så kan du lägga mer tid på att minnas och känna. Har du själv inte heller ett testamente råder vi dig att skriva ett, både för din egen skull och din familjs. Våra jurister hjälper dig med att upprätta testamentet och förvara det. Men även när livet är härligare spelar juridiken en roll. När du ska gifta dig är det bra att se över din situation. Ett äktenskapsförord reder ut alla möjliga frågetecken kring vad som tillhör vem och kan vara en trygghet som äktenskapet mår bra av. Oavsett var i livet du befinner dig är du välkommen!

   Familjens Jurist i Kramfors, Limstagatan

   Besöksadress:

   Limstagatan 13, 872 30 Kramfors

   Telefon:

   090-14 19 80

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Kramfors, Torggatan

   Besöksadress:

   Torggatan 19, 872 30 Kramfors

   Telefon:

   0612-138 05

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden