Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Hallstahammar

    Familjens Jurist i Hallstahammar

    På de två kontor vi har i Hallstahammar finns våra jurister redo att hjälpa dig att upprätta dokument eller svara på de frågor du kan tänkas ha. Antingen kan du besöka oss i Fonus lokaler på Storgatan 10 eller så tar du dig ett stenkast söderut till kontoret vid Hammartorget 22. Välkommen in!

    Juridik för alla livssituationer

    Hur tätt juridiken hänger ihop med livet är det inte alla som vet. Därför kan du göra en kostnadsfri Livsbesiktning® och träffa en av våra jurister som går igenom din livssituation och förklarar vilka juridiska skydd som passar just dig. Om du till exempel har föräldrar vars ålder gör att de behöver någon som kan ta beslut kring ekonomi och andra personliga frågor – är en framtidsfullmakt ett skydd som passar. Då kan dina föräldrar undvika att bli tilldelade en förvaltare eller god man och du eller någon annan dina föräldrar litar på blir ansvarig. Oavsett var i livet du är så är du alltid välkommen till Familjens Jurist.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Hallstahammar, Hammartorget

    Besöksadress:

    Hammartorget 22, 734 30 Hallstahammar

    Postadress:

    Box 173, 721 05 Västerås

    Telefon:

    010-455 91 00

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Hallstahammar, Storgatan

    Besöksadress:

    Storgatan 10, 734 30 Hallstahammar

    Postadress:

    Box 173, 721 05 Västerås

    Telefon:

    010-455 91 00

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden