Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Västerås

Varmt välkommen till Familjens Jurist i Västerås! Vi sitter på 19e våningen på Kopparbergsvägen 10 i centrala Västerås.

Det är du och dina behov som står i centrum hos oss och våra jurister och boutredare bistår med sin kunskap när du behöver det. Vi tar oss tid för alla våra klienter och vår målsättning är att du ska känna dig förstådd och få den hjälp som du behöver. Oavsett var i livet du befinner dig kommer du hela tiden i beröring med juridiska frågor av olika slag. Med stort engagemang hjälper vi dig med alla typer av familjejuridiska frågor såsom bodelningar, äktenskapsförord, samboavtal, bouppteckningar, arvskiften, testamenten, vårdnadsfrågor, LVU/LVM/LPT-mål, migrationsrätt, boutredningsman, gåvobrev m.m.

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv.

Träffar du oss på något av våra kontor så fortsätter vi att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och om man känner symptom stannar man hemma. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

Besöksadress
Kopparbergsvägen 10, 722 15 Västerås
Postadress
Box 173, 721 05 Västerås
Telefon
Fax
021-10 77 19
Biträdande jurist


Jag finns på följande ort/kontor:
Västerås
Biträdande jurist


Jag finns på följande ort/kontor:
Västerås
Juristsekreterare


Jag finns på följande ort/kontor:
Västerås
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden