Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Farsta

   Familjens Jurist i Farsta

   I Farsta har vi två kontor där du kan träffa våra jurister. Antingen tar du dig till Storforsplan och kliver in på kontoret på Rökerigatan 19 eller så håller du dig närmare Farsta Centrum och besöker kontoret i Farstagången 24 istället. Oavsett situation och kontor ser vi till att hjälpa dig med det du behöver. Välkommen!

   Vi hjälper dig hela livet

   För dig som inte riktigt vet vilka juridiska skydd som passar just dig kan vi tipsa om en Livsbesiktning®. Det är en kostnadsfri tjänst då du får träffa en av våra jurister som utifrån din livssituation hittar de juridiska skydd som passar just dig. Ett enkelt sätt att få en inblick i hur du får mer trygghet i ditt liv. Men om du vet vad du behöver hjälp med – ett samboavtal, äktenskapsförord eller testamente till exempel – är du såklart lika välkommen. Juridiska dokument har höga krav på formalia och med experthjälp så kan du vara säker på att allt går rätt till och att avtalen är giltiga.

   Familjens Jurist i Farsta, Farstagången

   Besöksadress:

   Farstagången 24, 123 47 Farsta

   Telefon:

   08-709 84 80

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Farsta, Storforsplan

   Besöksadress:

   Storforsplan 36, 123 47 Farsta

   Telefon:

   08-709 84 80

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden