Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Falkenberg

   Välkommen till oss i Falkenberg!

   För ett personligt möte med någon av våra jurister i Falkenberg är du välkommen till något av våra två kontor. Det ena hittar du på Arvidstorpsvägen 1. Det andra kontoret ligger på Kvarngatan 2. Varmt välkommen att höra av dig med frågor eller för att boka en tid för ett personligt möte.

   Vi hjälper dig med allt inom familjerätt

   Oavsett vad du behöver hjälp med har vi jurister med expertis om din livssituation. Har du förlorat någon kan det kännas jobbigt att ta tag i allt det administrativa kring ett dödsbo. Tar du hjälp med bouppteckningen kan du fokusera på dig själv och vara trygg att allt går rätt till. Men även när livet är som bäst kan det vara skönt att få hjälp. Vill ni skriva ett samboavtal ser våra jurister till att alla papper följer de formella krav som finns. Med ett samboavtal väljer ni själva vad som tillhör vem istället för att följa den svenska sambolagen. Oavsett var i livet du är vill vi välkomna dig till Familjens Jurist i Falkenberg.

   Familjens Jurist i Falkenberg, Arvidstorpsvägen

   Besöksadress:

   Arvidstorpsvägen 1, 311 35 Falkenberg

   Telefon:

   035-17 68 42

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Falkenberg, Kvarngatan

   Besöksadress:

   Kvarngatan 2, Falkenberg

   Postadress:

   Hamngatan 11, 302 43 Halmstad

   Telefon:

   035-15 62 20

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden