Sidförslag
    Kontor
      Kontakta oss
      0771-771 070

      Familjens Jurist i Falkenberg

      Välkommen till oss i Falkenberg!

      För ett personligt möte med någon av våra jurister i Falkenberg är du välkommen till något av våra två kontor. Det ena hittar du på Arvidstorpsvägen 1. Det andra kontoret ligger på Kvarngatan 2. Varmt välkommen att höra av dig med frågor eller för att boka en tid för ett personligt möte.

      Vi hjälper dig med allt inom familjerätt

      Oavsett vad du behöver hjälp med har vi jurister med expertis om din livssituation. Har du förlorat någon kan det kännas jobbigt att ta tag i allt det administrativa kring ett dödsbo. Tar du hjälp med bouppteckningen kan du fokusera på dig själv och vara trygg att allt går rätt till. Men även när livet är som bäst kan det vara skönt att få hjälp. Vill ni skriva ett samboavtal ser våra jurister till att alla papper följer de formella krav som finns. Med ett samboavtal väljer ni själva vad som tillhör vem istället för att följa den svenska sambolagen. Oavsett var i livet du är vill vi välkomna dig till Familjens Jurist i Falkenberg.

      Familjens Jurist i Falkenberg, Arvidstorpsvägen

      Besöksadress:

      Arvidstorpsvägen 1, 311 35 Falkenberg

      Telefon:

      035-17 68 42

      Till kontorssidan

      Familjens Jurist i Falkenberg, Kvarngatan

      Besöksadress:

      Kvarngatan 2, Falkenberg

      Postadress:

      Hamngatan 11, 302 43 Halmstad

      Telefon:

      035-15 62 20

      Till kontorssidan
      Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
      Magnus Ladulåsgatan 65
      Stockholm
      Stockholm
      11827
      Sweden