Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Fagersta

   Våra kontor i Fagersta

   Våra jurister i Fagersta kan du träffa på två olika kontor, som faktiskt ligger väldigt nära varandra. Antingen kan du besöka oss i Fonus lokaler på Stationsvägen 8 eller så tar du dig lite längre upp på gatan och träffar oss på Stationsvägen 18. Ring eller fyll i vårt kontaktformulär om du vill träffa oss för ett personligt möte – välkommen.

   Familjejuridik i livets alla skeden

   Oavsett var du är i livet kan juridiska skydd skänka trygghet och minska dramatiken i ditt liv. Att fördela ett arv kan vara svårt och påfrestande, speciellt om det inte finns ett testamente att utgå ifrån. Våra jurister kan ta hand om den praktiska biten så att du får mer tid till att sörja den du förlorat. Det är så klart alltid bäst att ha ett testamente förberedd. Vi kan hjälpa dig både att upprätta testamentet och förvara det. Men självklart kan juridiken hjälpa dig i gladare tider. Ett äktenskapsförord reder ut alla möjliga frågetecken kring gemensam eller enskild egendom och kan vara en trygghet för er båda. Oavsett var i livet ni befinner er, är ni välkomna till oss.

   Familjens Jurist i Fagersta, Stationsvägen 18

   Besöksadress:

   Stationsvägen 18, 737 40 Fagersta

   Telefon:

   010-455 91 00

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Fagersta, Stationsvägen 8

   Besöksadress:

   Stationsvägen 8, 737 40 Fagersta

   Postadress:

   Box 173, 721 05 Västerås

   Telefon:

   010-455 91 00

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden