Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Bengtsfors

   Hitta oss i Bengtsfors

   I Bengtsfors hittar du faktiskt våra familjejuridiska experter på två ställen – även om de båda ligger väldigt nära varandra. Sätter du sikte mot Storgatan är du i alla fall på god väg. Det ena kontoret finns på Storgatan 11 och bara två portar bort på Storgatan 13 hittar du vårt andra kontor. Kliv in och fråga efter Familjens Jurist så ser vi till att hjälpa dig med det du behöver.

   Mer trygghet, mindre drama

   Att livet förändras vet vi alla. Hur tätt juridiken hänger ihop med livet är inte lika självklar kunskap. Därför finns vår kostnadsfria Livsbesiktning®. Då får du träffa en av våra jurister som går igenom din livssituation och visar vilka juridiska skydd som gör just ditt liv lite tryggare. Har du till exempel föräldrar som börjar bli till åren och behöver någon som kan ta rätt beslut kring deras ekonomi är en framtidsfullmakt en väldigt bra lösning. Då kan du ta ansvaret, istället för att din mamma eller pappa tilldelas en för familjen okänd god man eller förvaltare. Oavsett var i livet du är så är du alltid välkommen till Familjens Jurist.

   Familjens Jurist i Bengtsfors, Storgatan 11

   Besöksadress:

   Dalsbank Bengtsfors, Storgatan 11

   Postadress:

   Box 10313, 434 24 Kungsbacka

   Telefon:

   076-029 65 00

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Bengtsfors, Storgatan 13

   Besöksadress:

   Dalsbank Bengtsfors, Storgatan 13

   Postadress:

   Box 10313, 434 24 Kungsbacka

   Telefon:

   076-029 65 00

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden