Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Bengtsfors

    Hitta oss i Bengtsfors

    I Bengtsfors hittar du faktiskt våra familjejuridiska experter på två ställen – även om de båda ligger väldigt nära varandra. Sätter du sikte mot Storgatan är du i alla fall på god väg. Det ena kontoret finns på Storgatan 11 och bara två portar bort på Storgatan 13 hittar du vårt andra kontor. Kliv in och fråga efter Familjens Jurist så ser vi till att hjälpa dig med det du behöver.

    Mer trygghet, mindre drama

    Att livet förändras vet vi alla. Hur tätt juridiken hänger ihop med livet är inte lika självklar kunskap. Därför finns vår kostnadsfria Livsbesiktning®. Då får du träffa en av våra jurister som går igenom din livssituation och visar vilka juridiska skydd som gör just ditt liv lite tryggare. Har du till exempel föräldrar som börjar bli till åren och behöver någon som kan ta rätt beslut kring deras ekonomi är en framtidsfullmakt en väldigt bra lösning. Då kan du ta ansvaret, istället för att din mamma eller pappa tilldelas en för familjen okänd god man eller förvaltare. Oavsett var i livet du är så är du alltid välkommen till Familjens Jurist.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Bengtsfors, Storgatan 11

    Besöksadress:

    Storgatan 11, 666 30 Bengtsfors

    Postadress:

    Box 10313, 434 24 Kungsbacka

    Telefon:

    0300-171 60

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Bengtsfors, Storgatan 13

    Besöksadress:

    Storgatan 13, 666 30 Bengtsfors

    Postadress:

    Box 10313, 434 24 Kungsbacka

    Telefon:

    0300-171 60

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden