Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Åstorp

På Familjens Jurist i Åstorp kan vi hjälpa dig med allt inom familjerätt. Våra jurister är specialister på ägarledda bolag och generationsskiften. På besökskontoret i Åstorp tar vi emot inbokade kunder tisdagar och torsdagar och vid behov kan vi även göra hembesök eller hjälpa er på telefon.

Vi erbjuder kostnadsfri Livsbesiktning® (en genomgång av din familjerättsliga situation) för privatperson och företagare.

Vi upprättar bland annat testamenten, framtidsfullmakter, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal och skuldebrev. Vi kan även handlägga överlåtelser av fastigheter och bostadsrätter. Utöver det är vi behjälpliga vid bodelning i anledning av skilsmässa och samboseparation, både när ni är överens och om du behöver ett eget ombud. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften och förvaltar dödsbon.

För dig som är företagare kan vi bland annat hjälpa till med att upprätta aktieägaravtal, aktieöverlåtelser, inkråmsöverlåtelser och vi kan även granska befintliga avtal.

Notarius Publicus

Våra jurist Marcus Larsson är förordnad Notarius Publicus i Åstorp och hjälper gärna dig med det.

Välkomna att kontakta oss.

Besöksadress
Möte bokas enligt överenskommelse.
Postadress
Gökgatan 14, 265 50 Nyvång
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden